carodejnica: pre kokoskulku-šoférovanie. sú dve možnosti - ak šoféruješ po okruhu znamená to, že si pod psychickým tlakom a nedokážeš nájsť cestu z problému, ktorý ťa momentálne trápi. no a ak auto šoféruješ po úzkej alebo inak nebezpečnej ceste - to zasa znamená, že si odvážna a tvorivá ale aj napriek tomu by si si mala dať veľký pozor, aby si nespadla do pascí, ktoré na teba číhajú na každom kroku.
06 február, 2010 o 14:52 Odpovedať
sen

kokoskulka: sen. Casto sa mi sniva,ze soferujem auto. Co to znamena. Dakujem za odpoved
05 február, 2010 o 15:21 Odpovedať
Lili: mysi v sne. Ahoj carodejnica, prosim ta nevies sa mi pozriet do tych svojich mudrych knih, co znamenaju biele mysi v sne?
Teda aby som to uviedla na jasnejsiu mieru, ja doma mysky chovam, takze nemam ani strach, ani sa mi ako tvory nehnusia....a posledne tyzdne sa mi vzdy s nimi sniva aspon 2-3x tyzdenne...
zvacsa su o dost vacise nez v skutocnosti, a tusim zatial v kazdom sne som ich nasla len tak volne a samostatne sa pohybujuc po byte (v skutocnosti maju vlastny velky domcek kde byvaju a pohybovat sa po byte im dovoluje len v nasej pritomnosti:)..
zvycajne si viem svoje sny vylozit aj sama, no s tymto mam veru problem...
vopred vdaka, si sikulka
08 február, 2010 o 14:31 Odpovedať
Teda aby som to uviedla na jasnejsiu mieru, ja doma mysky chovam, takze nemam ani strach, ani sa mi ako tvory nehnusia....a posledne tyzdne sa mi vzdy s nimi sniva aspon 2-3x tyzdenne...
zvacsa su o dost vacise nez v skutocnosti, a tusim zatial v kazdom sne som ich nasla len tak volne a samostatne sa pohybujuc po byte (v skutocnosti maju vlastny velky domcek kde byvaju a pohybovat sa po byte im dovoluje len v nasej pritomnosti:)..
zvycajne si viem svoje sny vylozit aj sama, no s tymto mam veru problem...
vopred vdaka, si sikulka
08 február, 2010 o 14:31 Odpovedať

carodejnica: pre Lili- myšičky. tak myšky - ak sa v sne zjaví myš náhodne a nie je spojená s ničím konkrétnym, je vykladaná ako prenášanie právomocí na niekoho, na koho sa ale nedá spoľahnúť. Aj keď snívajúci prenáša svoju zodpovednosť na osobu, ktorú považuje za spoľahlivú, napokon sa tento človek ukáže ako nedôveryhodný a snívajúci vlastne precenil jeho schopnosti. Sklamanie snívajúceho bude veľké ale aspoň mu otvorí oči a získa správny obraz o tej osobe, o ktorej mal mylný názor. Ak sa myšky hrali znamená to tiež, že budeš prechádzať ťažkým obdobím. taktiež je tam symbol rodinných konfliktov a pracovných konfliktov. Biela farba myšiek - znamená, že tvoje zámery boli skutočne čisté a nevinné. No vidíš, úprimná a napriek tomu ti hrozí, že sa dostaneš do nedobrej situácie. Opatruj sa!
08 február, 2010 o 15:20 Odpovedať
08 február, 2010 o 15:20 Odpovedať
Lili: sen so zosnulymi. Ahoj, tak ja sa chystam kupovat nehnutelnost, brat hypo a vsetko vokol toho, tak dufam ze ta osoba na ktoru sa chystam preniest iste zodpovednosti, napriek snu nezlyha
ta nepriazen, myslis ze by mohlo ist aj o chorobu?
Co si inak myslis ty o snoch s mrtvymi blizkymi alebo aj vzdialenymi? Aj to sa v knihach o vyklade snov spomina? Ja som sa zatial s info o tom este nejak nestretla...
09 február, 2010 o 13:49 Odpovedať
ta nepriazen, myslis ze by mohlo ist aj o chorobu?
Co si inak myslis ty o snoch s mrtvymi blizkymi alebo aj vzdialenymi? Aj to sa v knihach o vyklade snov spomina? Ja som sa zatial s info o tom este nejak nestretla...
09 február, 2010 o 13:49 Odpovedať

irmuska: tiež sen... Ahoj.mňe sa už asi mesiac sníva sen- a to,v tom istom čase vždy nadránom a skoro každé ráno.Sníva sa mi,že priateľ ma opustil,väčšinou kvôli nejakej babe..
Nie je to predzväsť niečoho?!..Každé ráno sa budím zo sna s plačom...Prečo?
Ďakujem za odpoveď.
09 február, 2010 o 15:43 Odpovedať
Nie je to predzväsť niečoho?!..Každé ráno sa budím zo sna s plačom...Prečo?
Ďakujem za odpoveď.
09 február, 2010 o 15:43 Odpovedať

carodejnica: pre irmusku - tiež sen. ahoj. takže sen o rozchode - ak sa ti sníva o rozchode s blízkou osobou budeš sa musieť prispôsobiť situácii, v ktorej budeš v pozícii podriadenej a je tu aj možnosť straty priateľstva alebo zamestnania. klídek, žiadna tragédia, pretože sa rýchlo z takejto situácie dostaneš a bez akejkoľvek ujmy.
13 február, 2010 o 09:14 Odpovedať
13 február, 2010 o 09:14 Odpovedať

tom: sen. Takze zdravicko, od malicka mavam sny o duchoch,boli to sny ktore si neviem niak vysvetlit. Moja prva skusenost z niecim inym ako je prirodzene je taka ze ked som asi 5 rokou tak sa mi zjavila striga pri okne ktore odo mna ziadala aby som jej otvoril okno no neotvoril som ale utiekol som za rodicmi a pri tom uteku som do niecoho na chodbe narazil a spadol na zem. Udrel som sa do hlavy a musel som to podliezt bol som mali takze do toho co som narazil mohlo byt vysoke ako stol.Rano ako som sa prebudil som sa mami opytal ci nieco bolo na chodbe do coho by som mohol narazit a odpovedala jasnou vetou ze nie. Neviem si to vysvetlit do teraz rozmyslam nad uz 16 rokov a stale nic no pocas tych 16 rokov ma neustale sprevadzaju zle sny uz nech sa to tykaju mojej priatelky ze ma podvadza,alebo sny s mrtvymi ktorych nemozem rozoznat...Dnes som mal znova takyto sen a uz to nechcem nechat takto preto sam chcem opytat ci mi mozte tento posledny sen vysvetlit...Sen trval len chvilu a zacalo to tak ze som stal pri okne s mojou mamou o niecom sme sa bavili na co si nespomeniem ale koncilo to vetou mami uz musi odist a tvarou som sa priblizil k oknu a ako som dychal tak sa zarosilo a zjavila si tam neaka tvar cloveka presla cez okno a zobrala sima niekam v tom okamihu som sa prebudil z dlhym nadichom,zvlastne na tom je ze jak sa ma ten duch dotkol zacal som usmievat a nevydel som nic len svetlo....Prosim o vyklad toho sna...zacinam byt stoho vsetkoho znepokojeny...Dakujem
18 marec, 2010 o 15:54 Odpovedať
18 marec, 2010 o 15:54 Odpovedať

carodejnica: pre Toma - sen. Ahoj, je vzácnosťou ak sa o výklad zaujíma muž, super. Takže rozhovor s matkou v sne, aj keď si nepamätáš o čom presne ste sa rozprávali, predpovedá dobré správy. Ak sa v sne rozprávaš s duchom znamená to, že sa nevieš vyrovnať so stratou niekoho blízkeho a obvykle to znamená aj túžbu spojiť sa s oným svetom. Ak sa pozeráš z okna - hádka s blízkou osobou bude skoro zabudnutá, príde k zmiereniu, ale ak sa ti zdá, že niekto na teba z okna pozerá - pozor na ohováranie, mohlo by ťa poškodiť na dlhú dobu. Ale aby som výklad mohla dokončiť a upresniť potrebovala by som bližšie určiť tú tvár - bola smutná, bledá, oválna, priateľská, usmiata, ošklivá - každá má iný význam, takisto ako to svetlo - bolo slabé, jasné, vyžarujúce z nejakého zdroja, vzdialené, svetlo zo sviečky - tiež je tu viac možností, skús si spomenúť a napíš ak ešte budeš mať záujem o upresnenie.
18 marec, 2010 o 20:03 Odpovedať
18 marec, 2010 o 20:03 Odpovedať

tom: pokracovanie. ooo ja dakujem za odpoved vela krat uz som chcel napisat lebo niekedy tie sny ma zacnu prenasledovat aj ce den a mam naozaj niekedy strah a niekedy zas citim ako by ma niekto sledoval ale nieje to take zy by som potreboval psychiatra : ))))......takze rozhovor s mamou som nemohol pocut jedine co som pocul je ze,mami uz musi ist....na tom zarosenom okne bola ciernobiela myslim ze to malo dlhe vlasy takze to bola asi zena tvar mala bez mimiky ziadny usmev ziadna podoba niecoho co by nieco znamenalo a nespoznal som tu tvar nikoho mi neprimenula nerozpraval som sa stym duchom jednoducho to preslo cez okno zobralo ma to a v okamihu som vydel ziarive svetlo velmi ziarive a usmeval som sa no a hned som sa prebudil...mal som pocit akoby ma to bralo do akeho si ineho sveta
19 marec, 2010 o 17:55 Odpovedať
19 marec, 2010 o 17:55 Odpovedať

tom: sen. a este k tej tvari bola akoby nakreslena na papiery....biela tvar cierne rysi a nemala normalnu velkost hlavy ale bola to hlava tak 30 na 30 a urcite do bola zena s krasnymi vlasmi a na tom okne som nikoho nevydel bolo prazdno byvam na sidlisku takze som vydel len prazdne sidlisko a este k tomu nieco bolo to v obyvacke vedla mna bola mama a za mnou bol ocko a brat ty sedeli na sedacke a pozerali televiziu....este raz dakujem za odpoved potesila mo to :))
19 marec, 2010 o 18:10 Odpovedať
19 marec, 2010 o 18:10 Odpovedať