sara: bio kozmetika pre deti. Ahoj miriam nedavno som objavila tento internetovy obchodik jvnatur.sk a asi sa na nho namotam a nasmu malemu budem kupovat kozmetiku odtialto...
inak by ma tiez zaujimali nejake tipy na naozaj kvalitnu detsku kozmetiku
23 september, 2009 o 16:16 Odpovedať
Prírodná kozmetika pre deti
miriam88: Prírodná kozmetika pre deti. Ahojte, neviete mi poradit nejaku znacku kvalitnej kozmetiky pre deti, podla moznosti ale cisto prirodnej... teda bez akychkolvek karconogenov a podobne...
vopred vdaka
22 september, 2009 o 17:35 Odpovedať

lama: bio kozmetika. vyborna su prirodne oleje certifikovanej bio znacky saloos naturkosmetics, videla som ju aj na tej stranke http://www.jvnatur.sk, maju aj detsku kozmetiku. Ja som vyskusala pletovu vodu a pletovy olej na tvar Neroli vynikajuce) pestící tehotensky olej proti striam a chcem vyskusat dalsie veci. Kupila som si inak vsetko u mojej kozmeticky, online som este neskusala, ale urcite to najblizsie urobim!
24 september, 2009 o 16:15 Odpovedať
24 september, 2009 o 16:15 Odpovedať

zulu: cista kozmetika. takze to rekapitulujem, lebo aj mna to zaujima, pozerala som obidve stranky, su dobre a dnes na nich urobim prvy nakup, potom vam poviem, ci bolo vsetko ok:
www.bioshop.sk
www.jvnatur.sk
a nasla som este
www.loccitane.sk - uz maju slovensku stranku, kde sa da kupovat online, ale neuvadzaju presne zlozenie vyrobkov a viem, ze nie vsetky ich produkty su bio, iba jedna rada vyrobkov, oznacena certifikatom (tusim s logom Bio-cert)
29 september, 2009 o 11:48 Odpovedať
www.bioshop.sk
www.jvnatur.sk
a nasla som este
www.loccitane.sk - uz maju slovensku stranku, kde sa da kupovat online, ale neuvadzaju presne zlozenie vyrobkov a viem, ze nie vsetky ich produkty su bio, iba jedna rada vyrobkov, oznacena certifikatom (tusim s logom Bio-cert)
29 september, 2009 o 11:48 Odpovedať

Anonym: biokozmetika pre deti. ja mam skusenosti s detskou biokozmetikou Logona. Fantasticka, odporcam! Je ju mozne objednat vo viacerych e-shopoch alebo kupit v obchodoch. www.jvnatur.sk, jvshop.sk, www.bior.sk, www.ekodalej.sk.
07 november, 2009 o 09:30 Odpovedať
07 november, 2009 o 09:30 Odpovedať

pepe: krem proti zapareninam bio ale bez alergenov. viete mi niekto odporucit dobry krem, olej, resp. iny pripravok pre novorodenca proti zaparenianam na zadocku? kamoska chcela pouzivat nieco bio a vyskusala 1-2 BIO kremy z DM drogerie tusim s nejakymi vytazkami z viacerych bylin a jej mala na to nemala dobru reakciu (asi zle znasala nejaku bylinku). Potom jej davala nejaku rybaciu mast a sudokrem, vraj obidve OK. Ale ja jej urcite nechcem davat nic zivocisne a ten sudokrem, aj ked uz som to tu na fore niekde videla, ze sa osvedcil, je asi typicky lekarensky vyrobok, cize s nejakymi konzervantami a chemiou, to tiez nechcem.
Cize hladam nieco BIO, neutralne bez bylinnych alergenov? poradi mi niekto?
20 november, 2009 o 10:13 Odpovedať
Cize hladam nieco BIO, neutralne bez bylinnych alergenov? poradi mi niekto?
20 november, 2009 o 10:13 Odpovedať