loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Fórum » Zdravie, krása a móda » Prírodná kozmetika pre deti

Prírodná kozmetika pre deti

miriam88

miriam88: Prírodná kozmetika pre deti. Ahojte, neviete mi poradit nejaku znacku kvalitnej kozmetiky pre deti, podla moznosti ale cisto prirodnej... teda bez akychkolvek karconogenov a podobne...

vopred vdaka
22 september, 2009 o 17:35 Odpovedať

sara
sara: bio kozmetika pre deti. Ahoj miriam nedavno som objavila tento internetovy obchodik jvnatur.sk a asi sa na nho namotam a nasmu malemu budem kupovat kozmetiku odtialto...

inak by ma tiez zaujimali nejake tipy na naozaj kvalitnu detsku kozmetiku
23 september, 2009 o 16:16 Odpovedať
lama
lama: bio kozmetika. vyborna su prirodne oleje certifikovanej bio znacky saloos naturkosmetics, videla som ju aj na tej stranke http://www.jvnatur.sk, maju aj detsku kozmetiku. Ja som vyskusala pletovu vodu a pletovy olej na tvar Neroli vynikajuce) pestící tehotensky olej proti striam a chcem vyskusat dalsie veci. Kupila som si inak vsetko u mojej kozmeticky, online som este neskusala, ale urcite to najblizsie urobim!
24 september, 2009 o 16:15 Odpovedať
sara
sara: konope kozmetika. Inak som si vsimla ze na tej stranky predavaju aj kozmetiku vyrabanu z konopy, pocula som ze vraj sa jedna o velmi kvalitne a hlavne prirodne vyrobky, cosi take ste neskusali?
25 september, 2009 o 14:59 Odpovedať
Lili
Lili: bio kozmetika. Ahojte, moja znama si nakupuje sebe aj babatku vraj cisto prirodnu kozmetiku z bioshop.sk

osobne skusenosti ale nemam...
28 september, 2009 o 15:41 Odpovedať
zulu
zulu: cista kozmetika. takze to rekapitulujem, lebo aj mna to zaujima, pozerala som obidve stranky, su dobre a dnes na nich urobim prvy nakup, potom vam poviem, ci bolo vsetko ok:

www.bioshop.sk
www.jvnatur.sk
a nasla som este

www.loccitane.sk - uz maju slovensku stranku, kde sa da kupovat online, ale neuvadzaju presne zlozenie vyrobkov a viem, ze nie vsetky ich produkty su bio, iba jedna rada vyrobkov, oznacena certifikatom (tusim s logom Bio-cert)
29 september, 2009 o 11:48 Odpovedať
Anonym: biokozmetika pre deti. ja mam skusenosti s detskou biokozmetikou Logona. Fantasticka, odporcam! Je ju mozne objednat vo viacerych e-shopoch alebo kupit v obchodoch. www.jvnatur.sk, jvshop.sk, www.bior.sk, www.ekodalej.sk.
07 november, 2009 o 09:30 Odpovedať
zulu
zulu: detska kozmetika. ano, z Logony mam krem proti ocnym vraskam a zda sa mi dobry, nevedela som, ze robia aj detsku kozmetiku, musim vyskusat. Cenovo su ale zrejme drahsi nez ostatne bio znacky, nie? lebo ten moj krem proti vraskamm stal 19 eur
12 november, 2009 o 10:15 Odpovedať
pepe
pepe: krem proti zapareninam bio ale bez alergenov. viete mi niekto odporucit dobry krem, olej, resp. iny pripravok pre novorodenca proti zaparenianam na zadocku? kamoska chcela pouzivat nieco bio a vyskusala 1-2 BIO kremy z DM drogerie tusim s nejakymi vytazkami z viacerych bylin a jej mala na to nemala dobru reakciu (asi zle znasala nejaku bylinku). Potom jej davala nejaku rybaciu mast a sudokrem, vraj obidve OK. Ale ja jej urcite nechcem davat nic zivocisne a ten sudokrem, aj ked uz som to tu na fore niekde videla, ze sa osvedcil, je asi typicky lekarensky vyrobok, cize s nejakymi konzervantami a chemiou, to tiez nechcem.
Cize hladam nieco BIO, neutralne bez bylinnych alergenov? poradi mi niekto?
20 november, 2009 o 10:13 Odpovedať
sara
sara: Lavera - Baby natural. Baby natural od Lavery by malo byt cisto cisto prirodne, a moja suseda si tuto kozmetiku dost vychvaluje, pricom tento konkretny krem stoji okolo 8 - 9 eur, co je celkom fajn cena, si myslim:)
02 december, 2009 o 11:49 Odpovedať
pepe
pepe: kozmetika pre deti. diky za tip, vyskusam...
11 december, 2009 o 14:43 Odpovedať

Copyright 2012. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.