loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Fórum » Láska, vzťahy a sex » Preco ma nikto nechce? Co robim zle?

Preco ma nikto nechce? Co robim zle?

ruzicka

ruzicka: Ahoj vsetkym
Chcem sa vas opytat na par veci.Dost ma trapi,ze som stale sama ,nie vzdy ,mam take chvile.
Som mlada zena,inteligentna a atraktivna aj podla okolia,ale muz o mna nejavia zaujem.Viem,ze to nie je vsetko,ale myslim,ze som dobra baba

Este som ani nemala vztah,som dost hanbliva.Ked sa mi muz paci ,tak cela zdreveniem.Co mam robit?
Preco sa za mnou muzi otacaju a pozraju,ale nikto za mnou nejde?Nie som pre nikoho dost dobra?
Paci sa mi jeden muz,pred casom ,ked som ho prvykrat stretla ,bol ku mne velmi mily hci sme sa nepoznali.Zacal ma utesvat a cely cs ma sledoval,kym sme boli v jednej miestnosti.Nakoniec sa ma pytal ako som na tom.
Potom sme sa dost dlho nevideli a ked sme sa stretli pozerli sme sa z oci do oci dost dlho a este sa za mnou aj otocil.
Neviem nanho reagovat,som jak hus.Tvarim sa,ze tam nie je.Teraz zacal aj on.
Mam problem,lebo je to moj nadriadeny a je to velmi sexi chlap.Nechcem vyzerat,ze po nom ide.Je na t zvyknuty,ze sa mu baby nukaju.
Atraktivny ,inteligentny a sebavedomy muz.Co na neho plati?
Ako sa nemam strapnit?A co spravit,ked zena vraj nema nic,ale ked ho budem dalej ignorovat,tak to urcite nepomoze.
Prosim,pomozte mi

10 január, 2012 o 22:26 Odpovedať

miriam88
miriam88: Ahoj, tak ja by som ti len poradila asi tolko, ze od sefa ruky prec [;-)]

vztah na pracovisku nie je vobec idealne riesenie, ozvlast ak ide o nadriadeneho, a obzlast ak tvoj sef je taky ako popisujes - sebavedomy, sexi, ktory o zeny nema nudzu...

ak si vo vztahoch neskusena, a on prave naopak, mozno zaletnik? - nevidim v tom velku perspektivu...a nakoniec by si sa len trapila... - moj nazor:)

a inak by si si mala nejakym sposobom zyvsit sebavedomie a teda zacat od seba - cvicenie, masaze, novy satnik, a tak s kamoskami na diskoteku, do kina, divadla .. niekam medzi ludi kde mas sancu sa zoznamit aj s niekym zaujimavy:)

drzim prsty a hlavne sa viac usmievaj - usmievave a stastne zeny muzov pritahuju, lebo v ich podvedomi sa usmievava zena = stastna zena = partnerka ktora nebude robit vo vztahu problemy a hadky :)
12 január, 2012 o 14:27 Odpovedať
vanda
vanda: RUzicka, hlavne si vyraz niekam medzi ludi, daj si jeden dva drinky - len na uvolnenie a uvidis ze budes trosku menej hanbliva :)

teda v ziadnom pripade ta tu nejdem persviedcat aby si si hladala zivotneho partnera cez alkohol a v bare, ale obcas aj to je sposob ako si zyvsit sebavedomie (ak to baba neprezenie), tak preco si v piatok vecer nevyjst s kamoskami na kokteil? [;-)]

Inak nepises, - kolko mas rokov?
12 január, 2012 o 16:33 Odpovedať
KATRINKA.JUD
KATRINKA.JUD: súhlasím s kočkami - vyraz si niekde s priateľmi, vzťah na pracovisku a ešte k tomu s nadriadeným....neviem,či by si bola šťastná......veľa sa usmievaj, chalani si skôr všimnú babenku usmiatu ....priťahuj k sebe len to pozitívne, svoju polovičku, ktorá ťa bude milovať , nájdeš.....existuje....chce to len troška času....krásny dník prajem :D@ruzicka
18 január, 2012 o 14:15 Odpovedať

Copyright 2012. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.