loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Panska kozmetika

miriam88

miriam88: Ahojte, viete prosim niektora poradit dobru pansku kozmetiku? Co pouzivaju vasi chlapi? Ten moj sa doteraz vyhybal kremom ako cert krizu [:-D] ale podarilo sa mi ho trochu ukecat:) konkretne by ma zaujimal nejaky kvalitny ocny krem na vrasky?
14 február, 2011 o 15:58 Odpovedať

vanda
vanda: Moj manzel pouziva nivea Q10 (for men samozrejme:) skusal aj loreal for men hydra energetic, ale ten mu nerobil dobre na plet, zdal sa mu prilis agresivny.
15 február, 2011 o 12:33 Odpovedať
Kika
Kika: Ahojte, moj priatel pouziva loreal, hydatacny krem s obsahom vitaminu C. Ma dost vysusenu pokozku, obzvlast v zime, tak ho to dokopalo. Inak tiez patri k tym chlapom, ktori "mastne" kremiky velmi nemusia [:-D] a ma dost aj citlibvu plet, a ten nan ho posobi prijemne...
17 február, 2011 o 10:27 Odpovedať
miriam88
miriam88: Ahojte, vdaka za tipy. Manzel sa vcera pri nakupoch v DMku rozhodol vyskusat Alverde. Samozrejme, ze ho k tomu presvedcila vcelku nizka cena, preto sa vyjadril, ze "ved krem ako krem, nie?" [:-D]

tak uvidime, ci mu bude robit dobre.
18 február, 2011 o 12:17 Odpovedať
sara
sara: Miriam, skuste ocny krem pre muzov (+35) od zn. Biotherm, Age Fitness Pour Homme Eye. stoji cca okolo 30 eur, ale oplati sa. Moj muz si pochvaluje.

Inak celkovo si Biotherm pochvalujem aj ja:)
01 marec, 2011 o 16:10 Odpovedať
mayuss
mayuss: Odporucam pansku radu z kozmetiky Matis. MM ma doma (odo mna :) ) taky osviezujuci ocny gel a robi mu dobre. najprv sa sice smial, ze ci teraz bude mat svieze oci, ale z toho ze houziva pravidelne sam od seba sudim ze to bola dobra kupa.
04 marec, 2011 o 15:53 Odpovedať
luckaqua
luckaqua: Ja som svojmu manželovi kúpila spolu s kozmetikou pre naše dieťa zväčša kozmetiku s obsahom Aloe Vera, s Micro Silver a je maximálne spokojný, zbavil sa lupín, nemá problémy s holením, nakoľko ma veľmi citlivú pleť, skúste pozrieť internetový obchod www.dmstore.sk
02 november, 2011 o 12:44 Odpovedať

Copyright 2012. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.