loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u
Hlavná stránka » Fórum » Iné » Letné torty / dezerty

Letné torty / dezerty

betka

betka: Letné torty / dezerty. Caute poradte prosim niekto recept na nejaku fajnu letnu tortu (moze byt aj nepecena)... idealne cim viac cokoladova tym lepsie [;-)]
14 júl, 2010 o 10:40 Odpovedať

Kika
Kika: Cokoladova dobrota. No nie je to torta, ale je to cokoladove a super na leto, ked sa malokomu chce stat pri sporaku [:-)]

do vysokych poharoch poukladam piskotky, ovocie (napr jahody, maliny, robezle, banan, hrozno... hocco:), zalejem cokoladovym pudingom, ozdobim slahackou a opat cerstvym ovocim, listkom maty a mnam [:-D]
20 júl, 2010 o 16:00 Odpovedať
betka
betka: Jeej dakujem, vyzera to byt rychle a hlavne nepracne [:-D]
21 júl, 2010 o 12:41 Odpovedať
betka
betka: Tak sme si vcera na tomto dezertiku skvelo pochutili, dik Kika [:-)]

ale moji chlapiska sa zacali nenapadne domahat aj peceneho kolacika na vikend... poradte niekto fajn ryxly recept, zvladnutelny aj v tychto pekelnych teplotach...
22 júl, 2010 o 10:11 Odpovedať
Lili
Lili: Super rychly kolac co som odkukala zniekadial z netu:

Prisady: 2 hrnceky hl.muky, 2 PL masla, 2 CL PDP, 1 hrncek kryst.cukru, salko a kokos.

V mise zmiesajte muku, cukor, PDP a ananas (aj so vsetkou stavou) - taketo "cesto" treba naliat do vymastenej formy a piect pri 180tke cca 40 minut.

Na polevu - salko povarime s maslom, priblizne 10 minut, tak pridame kokos - tolko aby poleva zhustla, oblejeme nou kolac upeceny, a hotovo [:-)]

fakt genialny kolac!
23 júl, 2010 o 12:11 Odpovedať
DevilMark
DevilMark: @Lili vďaka za tip [;-)]
27 august, 2010 o 20:50 Odpovedať
vanda
vanda: Hoci vonku uz zuri jesen, este som stihla posledny augustovy den, upiect kvaaazi letny kolacik - rychly, nudzovy (pocit na sladke bol neprekonatelny:) a este aj lacny (v chladnicke bolo toho tak malo, ze cesto bolo malinko zimprovizovane [:-D]

Cesto: zmiesat 250 g hladkej muky, 150 g praskoveho cukru, 1 ks vanilinovy cukor, 2 CL kypriaceho prasku, dve vajicka (rozmiesane s 1 dcl vody), a maslo (cca 220 g) - hladke cesto vylejeme do okruhlej formy (ja som pouzila misu z janskeho skla) - vrch kolaca som uhladila a posypala cucoriedkami ( z kompotu, ale bez stavy). Kolac sa pecie pri 160°C 45 minut a je skutocne bajecny!
02 september, 2010 o 09:49 Odpovedať

Copyright 2012. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.