hana paule: zaručená rada. čau betka,
tak zaručená rada, na ktorú isto čakáš, neexistuje. Na každého pipíka platí niečo iné. Je len na tebe, akým spôsobom prídeš na to, čo sa páči tvojmu chlapovi. Ak si už vyskúšala všetko, ako ho navnadiť, a napriek tomu po tebe nezačal opäť túžiť, tak sú na rade medikamenty, prípadne sexuológ alebo psychiater.
A ak to takýmto spôsobom nechceš riešiť, neostáva ti nič iné, len ďalej skúšať a skúšať. A keď ťa to prestane baviť, tak vymeníš chlapa (to však nie je zárukou, že sa situácia nezopakuje)
Bokovky "na tajňáka" neodporúčam, pretože keby sa to niekedy prevalilo (osud je nevyspytateľný), navždy by ste sa odcudzili a hádam aj rozišli... a to predsa nechceš.
17 august, 2009 o 21:36 Odpovedať
Keď muži nechcú sex
betka: Keď muži nechcú sex. Caute, cez vikend sme s babami debatili a akosi prisli spolocne na to ze sa svetom rozsiruje nejaky novy, /ci stary??/ fenomen, ked zadanym udomacnenim muzom sa akosi nechce milovat.. nemaju potrebu sexu, a radsej uprednostnia pc hry alebo telku, partnerka sa moze snazit kolko chce..co si o tom myslite?
17 august, 2009 o 14:06 Odpovedať
betka: o muzoch a sexe. netvrdim ze sa ma to bytostne ale aj tak dik za radu:) skor som chcela vediet nazory a tak, kedze to pocuvam vsade vokol - aj od samotnych chlapov, cim to moze byt. s babami sme sa zhodli na argumente ze dnesna spolocnost je uz tak popresexualizovana /dostupnost je v podstate neobmedzena/ ze muzi -mam na mysli tych po 30tke, 35tke, su v tomto uz lezernejsi.. a mozno preto, ze pocas celeho dna na nich z kazdej strany "utoci" nieco v suvislosti so sexom, su presyteni, a pri pc hrach tak zazivaju viac vzrusenia a radosti, ako pri sexe samotnom :) .. no kazdopadne tema vhodna na studiu, podla mna:)
18 august, 2009 o 09:56 Odpovedať
18 august, 2009 o 09:56 Odpovedať

Anonym: ked muzi nechcu sex. draha betka a co sa tak pozriet do zrkadla
18 august, 2009 o 20:57 Odpovedať
18 august, 2009 o 20:57 Odpovedať
Lili: sex. vazeny anonym:) betka ma pravdu, aj ja som sa uz stretla s viacerymi "staznostami" mj vydatych kamaratok ci znamych. zadani muzi sa do milovania uz velmi nehrnu, a naozaj radsej stravia vecer pred telkou. napr moja sesternica /inak babikovsky typ!/ ked zacne zvadzat sv draheho, castokrat dostane vraj typicku odpoved zien - Boli ma hlava!
19 august, 2009 o 10:58 Odpovedať
19 august, 2009 o 10:58 Odpovedať
sara: afrodiziaka. ja na toho svojho obcas skusim nejake to afrodiziakum, a neviem ci je to len placebo efekt alebo to fakt funguje
najlepsie riesenie je podla mna najst si cas na seba a na chvilku sa zastavit.-
znizena chut na sex zas pozorujem nielen muzov ale aj u zien a to vs.vekovych kategorii, podla mna je to viac tym, ze zijeme veeelmi rychlo, a nemame akosi cas na nic, nieto este na seba..a uz ked si nahodou ten cas ukradneme tak si kazdy chce zrelaxovat po svojom, zena mozno s casopisom v ruke alebo pokecat na nejakom fore s kamoskami, a muz trebars aj pred pc, tak sa mu nedivme
20 august, 2009 o 11:58 Odpovedať
najlepsie riesenie je podla mna najst si cas na seba a na chvilku sa zastavit.-
znizena chut na sex zas pozorujem nielen muzov ale aj u zien a to vs.vekovych kategorii, podla mna je to viac tym, ze zijeme veeelmi rychlo, a nemame akosi cas na nic, nieto este na seba..a uz ked si nahodou ten cas ukradneme tak si kazdy chce zrelaxovat po svojom, zena mozno s casopisom v ruke alebo pokecat na nejakom fore s kamoskami, a muz trebars aj pred pc, tak sa mu nedivme
20 august, 2009 o 11:58 Odpovedať

Anonym: sex. hlavne odburat STEREOTYP!!!! lebo nie je nic horsie nez rutina v spalni... poznam a mne osobne to znicilo cely vztah
21 august, 2009 o 15:34 Odpovedať
21 august, 2009 o 15:34 Odpovedať

Anonym: ked muzi nechcu sex. Ahoj betka, tak nad touto otazkou a aj ja v poslednom case zamyslam, moj priatel uz vydrz aj 2 tyzdne bez sexu, a ja somz toho zufala, hladam odpoved , ze preco?a zacinam sa stym trapit anamyslat si somarnky, napr. ze ho uz nepritahujem, alebo ze ma inu,a pritom asi pred dvoma mesiacmi to musel mat kazdy druhy, treti den, a teraz mu staci telka a ovladac.
24 august, 2009 o 01:52 Odpovedať
24 august, 2009 o 01:52 Odpovedať
betka: Keď muži nechcú sex. Ahoj anonym:) rozpravala si sa s nim o tom? moja kamoska ma doma to iste a tiez nechape.. jej priatel jej zas tvrdi ze je unaveny, ze je mu velmi horuco a nevladze sa ani pohnut a vzdy nieco ine. tiez rozmyslala nad neverou z jeho strany ale jak trosku patrala zistila ze je to hovadina. jemu sa proste len nechce. radili sme jej prevziat aktivitu aj to vyskusala, on sa nebranil ale zas ani nijako aktivne nezapajal. tak to vzdala, a nespali spolu jak je leto dlhe.. skus vyzistit u toho svojho v com je problem a daj vediet, mozno odhalime tuto zahadu
24 august, 2009 o 10:58 Odpovedať
24 august, 2009 o 10:58 Odpovedať

stark: Je to zaujímavý poznatok. Tento poznatok majú aj muži - vydatá žena sa vyhýba pod rôznymi zámienkami milovaniu. Dokáže niekedy vymyslieť neskutočné dôvody. tento problém asi nebude výlučne len ženský alebo mužský.Pri jeho riešení sa vždy apelovalo na mužov, že majú byť chápaví, uznanliví a trpezliví. ....Príčinu treba hľadať asi u oboch pohlaví asi vo vzájomnej príťažlivosti, nedostatočnej komunikácii
25 august, 2009 o 07:24 Odpovedať
25 august, 2009 o 07:24 Odpovedať
Lili: nechut na sex. Isteze sa to tyka aj zien, ale no neviem ako v tvojom okoli, no v tom mojom, a mam pocit ze teda aj v betkinom:) je to akesi nevyrovnane. hovorim stale o takej vekovej kategorii 25 - 40, 45 rokov.kedy muzi nevladzu a nechcu a zeny by aj.. dokonca sa s tym spaja dalsi "fenomen" a to ked sestrina kolegyna 39rocna pestovana zienka si jednoducho nasla o 19 rokov mladsieho milenca, a tak ako pred par mesiacmi chodila vynervovana ze manzel nema o nu zaujem, teraz sa s usmevom nadnasa nad zemou.. Netvrdim ze je to riesenie najst si niekoho ineho, ale v jej pripade to pomohlo
mozno niekedy nie je odveci zajst do manzelskej poradne, alebo za sexuologom, ale povedzme si pravdu, ktoreho chlapa by sme na nieco take ukecali???
25 august, 2009 o 11:23 Odpovedať
mozno niekedy nie je odveci zajst do manzelskej poradne, alebo za sexuologom, ale povedzme si pravdu, ktoreho chlapa by sme na nieco take ukecali???
25 august, 2009 o 11:23 Odpovedať