loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u
Hlavná stránka » Fórum » Iné » Filmy, ktoré sa nikdy neprejedia..

Filmy, ktoré sa nikdy neprejedia..

sara

sara: Filmy, ktoré sa nikdy neprejedia... Ahojte, v sobotu som po dlhsej dobe zakotvila pri vecernom tv programe, a pozrela si film s nazvom Penelope. Napriek romantizmu a koncu deja, ktory bol nad slnko jasny este skor nez som telku vobec zapla, ma ten film vazne zobral.. a tak to vidim, ze sa ho pokusim sa v najblizsej dobe zaradit ku mojej favoritke Amelii z Monmartru.. Vzdy ked mam chutky uniknut z reality si pozeravam prave Ameliu, zvacsa pri flasi cerveneho, aj 3x dokola
Fantazia pri obidvoch spracovaniach je totiz v mojich ociach genialna a asi presne taka ako ju citim
07 september, 2009 o 14:48 Odpovedať

miriam88
miriam88: Titanic ked si chcem poplakat:). Viem, viem, poviete si ze Titanic?! no priznavam, napriek miestami az veeeelmi sladkemu Leovi /ktory je nielen v ociach pubertacok sladky, ale obcas aj v tych mojich:)/, napriek tazkej romantike a deju ktory vacsina asi uz notoricky pozna spamati, si zvyknem raz az dvakrat do roka tento film osamote pustit. A priznavam aj to, ze to robim za jednym jedinym ucelom - poplakat si do sytosti
08 september, 2009 o 12:09 Odpovedať
mayuss
mayuss: Sex v meste vs Diabol nosi Pradu. Pre mna je takou akousi upokojujucou bibliou Sex v meste a Diabol nosi Pradu.. cez pochmurne vikendy to mozem pozerat do nekonecna a nalada sa mi vzdy o stupienok zvysi.. blby den je tak o nieco krajsi a este ked ho mam moznost zakoncit shoppingom alebo s kamoskami v bare.. hned je zivot nadherny
10 september, 2009 o 10:37 Odpovedať
betka
betka: Kill Bill :). Jendotka aj dvojka su pre mna prosto genialne urobene vzdy ked ma moj chlap niecim fakt vytoci, ked nieco vyvedie a podobne, zapnem si Kill Bill v spalni a moj drahy uz vie, ze sa na nho hnevam, tak kajucne umyva riad, postara sa o decka, a chodi vokol mna po spickach len aby som nevybuchla.. a priznam sa obcas to aj trosku zneuzivam, najma vtedy ked chcem mat od vsetkeho klud

Takze Kill Bill jednoznacne
11 september, 2009 o 17:30 Odpovedať
Kika
Kika: Bridget Jonesova. Betka no tak teda sa ani nedivim tvojmu chlapovi, ze chodi vokol teba po spickach ked ho strasis takym akcnakom ako je Kill Bill

teda ja som ten film videla raz a uprimne mi stacilo... vypadavajuce oci, a tak .. sa mi zdalo az moc nerealno realne

ja vecna romanticka sa priklanam k Denniku Bridget Jonesovej... lebo si myslim ze minimalne vo mne, je tiez nieco take ktore mozno oznacit slovami "neco mne tahlo, strasne se strapnit" a hlavne mam podobne stastie na chlapov jak aj ona...
14 september, 2009 o 14:15 Odpovedať
Lili
Lili: Perinbaba a Bathorycka. Ja mam v oblube Jakubiskovo ponimanie filmu, preto kazdu zimu musim vidiet Perinbabu aspon 2-3krat a namotala som sa aj na Batthorycku. Pocula som mnoho zlych ohlasov a neprajnej kritiky na ten film, ale podla mna bol urobeny skvele... kazdy jedn detail, no kedze som fanynkou, asi nie som objektivna,
18 september, 2009 o 15:30 Odpovedať
zulu
zulu: Rozprávky, Dirty Dancing, Flashdance. ja uz som velka koza s troma detmi, ale kazde Vianoce musim tiez vidiet Perinbabu, 3 oriesky pre Popolusku a ostatne klasicke rozpravky, no a Dirty Dancing a Flash Dance mozem tiez vidiet neobmedzene vela krat!
21 september, 2009 o 16:50 Odpovedať
Lili
Lili: Flashdance. Zulu Flashdance je super, to ked som bola omnoho mladsia a mensia, tak som na zaklade toho filmu chcela byt tanecnica a sportovkyna, heh

a velmi pekne hudobne motivy su tam...
23 september, 2009 o 16:05 Odpovedať
lama
lama: Flashdance. aj ja milujem flashdance a ma na mna presne rovnaky efekt!
vzdy ked ho vidim, viem, ze tanecnica uz zo, ale pri pesnicke She´s a maniac si si davam tie najvacsie fyzicke ciele a zavazky:), ked si k tomu este dam pohar vina, ambicie sa zdvojnasobia
24 september, 2009 o 16:18 Odpovedať
Lili
Lili: ciernobiely The Adam´s family. No Lama, tak to si uplne vystihla najma ten pohar vina a zavazky zacat pravidelne cvicit a zmenit svoj doterajsi lifestyle... pri pesnicke"She´s a maniac"

inak mne sa nikdy neprejedia ani Adamsovci, este ti prvi stari cierni. Su fakt super rodinka
25 september, 2009 o 15:29 Odpovedať
Melany
Melany: The Simpson. Jedina animovana rozpravka ktora ma vzdy rozplace, ale od smiechu prirodzene
28 september, 2009 o 15:53 Odpovedať

Copyright 2012. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.