loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Fórum » Zdravie, krása a móda » Depilacia cukrovou pastou

Depilacia cukrovou pastou

Leona

Leona: Depilacia cukrovou pastou. Dozvedela som sa o metóde depilácie cukrovou pastou - máte s tým niekto skúsenosti? Vďaka tejto metóde sú sľubované 3-4 týždne bez chĺpkov - je to pravda? Vopred ďakujem za rady a skúsenosti.
24 marec, 2009 o 10:23 Odpovedať

Anonym: cukrová depilácia. Ja si túto depiláciu dávam robiť v Ba už skoro dva roky, zabudnite na vosky. Nealergizuje, nezarastajú chĺpky, boletivosť neporovnateľná. A hlavne pravidelnou depiláciou, som sa dopracovala už skoro úplne hladkým nohám.
skúste osloviť kozmetičku možno budete mať šťastie a ešte vás zoberie 0903523070

14 apríl, 2009 o 10:07 Odpovedať
lama
lama: laserová depilácia. a prečo neskúsite laserovú depiláciu? ja teda ten problém nemám, lebo mám minimálne ochlpenie na nohách, takže mi úplne stačí raz za čas použiť klasickú žiletku, ale poznám veľa ľudí, ktorí absolvovali niekoľko sedení a ochlpenie už vôbec nemajú...
15 apríl, 2009 o 11:15 Odpovedať
ela22
ela22: laser. ja som zas pocula, ze laser nefunguje 100% a nato, ze to dost vela stoji...
15 apríl, 2009 o 12:06 Odpovedať
viu
viu: pandhys. Dobrý den,
depilaci sukrovou pastou Pandhy´s mohu všem doporučit!
Je naprosto hypoalergenní, protože se vyrábí z lékařské glukózy a bolestivost je nižší. Bohužel s ní zatím pracuje jen málo kozmetiček na Slovensku.
Musíte hledat
12 október, 2009 o 14:51 Odpovedať
Anonym: depilacia cukrovou pastou. na to by som aj ja chcela odpoved mna to tiez zaujima
24 november, 2009 o 09:05 Odpovedať
Anonym: depilacia cukrovou pastou. Mozem tiez len odporucit. Skusila som uz asi vsetko (okrem lasera) -ziletku, epilacny strojcek, vosk - ale mala som problemy s pokozkou na celych nohach, zapalene korienky atd., v lete som nosila len dlhe nohavice. No proste utrpenie. Potom som sa prestahovala do ZA a nahodou som oslovila kozmeticky salon, kde robia depilaciu cukrovou pastou. Odvtedy tam chodim, cca 2 roky, a vysledok je absolutne viditelny. Zapaly skoro ziadne, chlpky slabe, na niektorych miestach uplne zmizli. V lete som uz dosla na depilaciu v sukni :). Len je nutne byt vytrvalou a NIKDY nepouzit ziletku !
07 január, 2010 o 15:06 Odpovedať
viu
viu: viu. pro všechny, kdo by chtěli být depilováni cukrovou pastou mám radu: řekněte své kosmetičce, aby se ozvala
jinak, velmi šikovná paní je např. v Trnavě
nebo ve Spišské Nové Vsi. Pokud budete mít zájem, pošlu Vám kontakt.
za firmu Pandhys
přeje hezký den
ria
18 január, 2010 o 13:59 Odpovedať
Lili
Lili: v KE?. Robi sa depilacia cukrovou pastou aj v KE?

Zatial som sa s tym veru nestretla...
21 január, 2010 o 13:37 Odpovedať
depilacia cukrovou p
depilacia cukrovou p: depilacia cukrom. Zdravím všetkých, kto má záujem o depiláciu cukrovou pastou.Viem o salóne v Prešove sú tam dobré ceny a príjemné prostredie.kontakt 0904 259 154
25 január, 2010 o 20:20 Odpovedať
dada15
dada15: cukrová depilácia. depilácia cukrovou pastou je najlepsia, najpohodlnejsia,efektivnejsia.. chodim na nu v jedneho salonu v bratislave k sikovnej, milej kozmeticke, som s nou velmi spokojna a tiez s depilaciou. nohy su o mnoho jemnejsie, hladšie a vydrzia bez chlpkov 4-6 tyzdnov. kontakt na tu sikovnu kozmeticku 0915778559 alebo 0948527070
15 apríl, 2010 o 17:53 Odpovedať

Copyright 2013. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.