loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Fórum » Láska, vzťahy a sex » Co je najdolezitejsie, aby vztahy trvali ?

Čo je najdôležitejšie, aby vzťahy trvali?

dartagnan

dartagnan: Čo je najdôležitejšie, aby vzťahy trvali?. Myslite, ze je mozne mat dobry a dhly vztah? Co je tajomstvo? Ako to robia pary, ktore ostanu spolu cely zivot?
02 február, 2009 o 12:11 Odpovedať

agnieszka
agnieszka: kompromis. myslim ze laska ne je vsetko, dobry vztah je kedy pary dokazu robit ustupky, repektuju sa
03 február, 2009 o 14:40 Odpovedať
Anonym: DUCHOVNÁ ZRELOSŤ. Nezrele jedince môžu robkať ako len chcú
no už zo svojho prirodzenia sa to nepodarý
najprv sa musí jedinec sám ked je ešte mladý
učiť a duchovne dozrievať a potom...
Ľachkovážne pobúdanie tu na zemy nie je nič vhodne pre niečo ako vzťah partnerov pre dlhodobé spolužiťie.
Začať musí každý sam od seba.
04 február, 2009 o 11:50 Odpovedať
Anonym: Temné pôsobenie. To hlavne ničí vzťahy ľudí a oni nevedia ako
sú vtiahnutý do výru zloby a potom sa musí najsť cesta von spoločna ak nie tak sa cesty rozdelia.
Ved všetci vedia že tie najvetšie problemy začali z maličkostí.
Netreba sa nechať strhnuť do víru hadky a zvláštných konfrontácií začne me zo svojho vnutra a nedovolime temnym mas vtiahnuť do svojich sieti.
TO NIE MY ALE ONI SA SNAŽIA ABY ˇPÁRY NEBOLI SPOLU.
04 február, 2009 o 11:58 Odpovedať
lama
lama: co to ma byt. niekto je zhuleny? ze pise take blbosti bez hlavy a paty?
05 február, 2009 o 10:10 Odpovedať
zzuzie
zzuzie: Dovody. Podla mna tajomstvo dlhych vztahov je, ze kazdy ma vo vztahu nejaky zaujem.Zaujmy by som rozdelila do 4 urovni: duchovne, sexualne, materialne a materialno-duchovne.
Duchovne su spolocne zaujmy (kino, divadlo, poker, alkohol). Sexualne su jasne kazdemu. Materialne zaujmy su napriklad vysoky plat druhej osoby, vyprane a vyzehlene kosele a podobne. Materialno duchovne zaujmy su mix predchadzajucich elementov...Pary, ktore nemaju ziadnu z tych zaujmov, sa rozvedu...
12 február, 2009 o 16:31 Odpovedať
hena123
hena123: necham si to prejst hlavou. tak toto je fakt dobre (aj ten alkohol v kategorii duchovnych zaujmov )

idem nad tym dnes vecer rozmyslat, ma to nieco do seba
16 február, 2009 o 18:28 Odpovedať
anonymka
anonymka: co je tajomstvo?. Ked zistim, v com je to tajomstvo, dam ti vediet.
Predpokladam, ze v pochopeni, v kompromisoch, v laske ..... ale to urcite nie je vsetko.
17 február, 2009 o 10:50 Odpovedať
ela22
ela22: ponorka a oddych. ja si myslim, ze mam jednu dobru radu. Kazdy, kto ma dlhodoby vztah so mnou urcite bude suhlasit, ked poviem, ze nas partner nam zakonite musi niekedy (a niekedy este viac ) liezt na nervy, zakon ponorkovej choroby a ked s tym nic nerobime, alebo dokonca prikladame do ohna vlastnou podrazdenostou, len sa to prehlbuje, nabaluju sa nato dalsie problemy, za inych okolnosti bezvyznamne a moze to niekedy koncit uplnou krizou, kde sa vas potom niekto opyta, co sa vlastne stalo, neviete, lebo to zacalo nejakou uplnou blbostou, ktora sa ani neda identifikovat... nevahajte urobit to, co urobite, ked mate ponorku s priatelkou, alebo s rodicmi, s vlastnou mamou, ktoru milujete, ale su obdobia, kedy vas ubija "dobrymi radami", vkuse mudruje a vsetko vie najlepsie. Jednoducho si date chvilu pauzu, ukludnite sa, kamosku, alebo mamu nejaky cas nevidite a hned na to zabudnete. Aj od partnera si treba z casu na cas oddychnut, ist na babsku jazdu, na vikend alebo hoc aj na tyzden a robit to, co on s vami aj tak robit nikdy nechce, zenske sporty, relax, ktory "nie je pre muzov", obchodiky atd. Casom vam zacne chybat, trocha vas aj zamrzi, ze ste ho nechali sameho, na ponorku zabudnete a v idealnom pripade sa budete obidvaja viac snazit... a nevyhovarajte sa na deti, aj s nimi sa to da, partner s nimi moze raz ostat sam, tak ako vy, su to predsa aj jeho deti
19 február, 2009 o 11:13 Odpovedať
Kika
Kika: Plne suhlasim s Elou. My taketo chvilky mame v oblube - lebo vzdy ked sa potom stretneme, nevieme sa dovyrozpravat zo zatikov jeden druhemu. Ale na to potom treba aj partnera ktory rad pocuva, a rad hovori [:-)]

predstava ze stravime vikend bez seba, a ja ani neviem co robi, by ma ale nebavila vobec.
15 február, 2011 o 16:48 Odpovedať
ducci
ducci: podla mna najdolezitejsie su spolocne zaujmy :) jednoducho aby bolo o com :))
30 september, 2011 o 15:15 Odpovedať

Copyright 2012. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.