loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Biele zuby

mayuss

mayuss: Biele zuby. Ahojte dievcence, nevie niektora z vas poradit co SKUTOCNE efektivne pomaha na bielenie zubov? .. (usmev ako z reklamy?:)
17 február, 2010 o 15:32 Odpovedať

Lili
Lili: biele zubky. No raz som citala ze drhnutie zubov so sodou bikarbonou, inokedy ze s citronovou stavou, a najnovsie, ze nic z toho, lebo si tym iba kazis zubnu sklovinu.

Tak asi ostava len 2x denne cistenie, ziadna kava, caj ani cigaretka, a etse sikovny zubar alebo zubarka
18 marec, 2010 o 12:47 Odpovedať
miriam88
miriam88: laserom. Skus bielenie zubov laserovou metodou, je to sice trosku drahsia investicia, ale oplati sa
30 marec, 2010 o 11:04 Odpovedať
baby_girl86
baby_girl86: Zuby. Dobe zabera aj ked si umies zuby a potom si ich utres latkovou vreckovkou
30 marec, 2010 o 12:57 Odpovedať
Kika
Kika: zubna pasta?. Latkovou vreckovkou? Znie to teda divne, ale mozno vyskusam

Ja hladam naopak nejaku fakt kvalitnu zubnu pastu s bieliacimi ucinkami. Nevie niekto poradit? Stracam sa na trhu v tych znackach a reklamach... Alebo taka nie je?
09 apríl, 2010 o 15:29 Odpovedať
betka
betka: Lacalut White. Nemozem si pomoct, ale pri zubnych pastach mavam pocit, ze cim drahsia tym kvalitnejsia. Doma pouzivame Lacalut white, kupujeme v lekarni, za cca 3 eura a nieco, a sme vcelku spokojni. Ale nie je vhodna pre deti ani pre bio fanynky, lebo obsahuje parabeny.
14 apríl, 2010 o 09:11 Odpovedať
Tusan
Tusan: Crest Advanced seal bieliace pasiky cez inzerat najlacnejsie;). Jednoznacne bieliace pasiky na zuby Crest Advanced Seal, cize najsilnejsie z radu Crest. Bieliaci efekt je garantovany a je klinicky dokazane, ze neposkodzuju zub. sklovinu. V internetovych obchodoch ich kupite az za 54 eur, ale ak mozem poradit, ja ich predavam cez inzeraty za 37 eur uz aj s postovnym na dobierku, cize je to NAJNIZSIA CENA NA INTERNETE!!! Ak najdete nizsiu cenu, znizim aj ja tu moju.

Piste mi na moj mail, inzeraty najdete ak napisete do googleu: "Crest advanced seal procter and gamble tusan". Datumy spotreby su minimalne s rocnou rezervou ;). Dovazane priamo z USA, dlhodoby predaj.
21 apríl, 2010 o 17:39 Odpovedať
Lili
Lili: bieliace pasiky. Ahoj Tusan, na akom principe take pasiky funguju, prosim ta?
23 apríl, 2010 o 16:37 Odpovedať
Tusan
Tusan: Lili - bieliace pasiky. Lahke je najst si to aj na internete, cez google najst znacku Crest alebo s novym dizajnom Crest 3D white a docitas sa. Ale mozem vysvetlit strucne aj ja (skopirujem z jednej stranky):
Bieliace pásiky Crest Whitestrips sú celosvetovo najuznávanejším produktom na bielenie zubov. Žiadny iný výrobok nemá taký účinok v takom krátkom čase. Pásiky sú úpne bezpečné a nepoškodzujú zubnú sklovinu a sú klinicky testované.

Bieliace pásiky Crest Whitestrips účinkuju aj pod úrovňou zubnej skloviny, čo zaručuje odstránenie zožltnutých mikročiastočiek usadených pod zubnou sklovinou. Gél v pásikoch obsahuje rovnaké ingrediencie ako prísady, ktoré používajú zubári pri bielení zubov.
- všetky typy bieliacich pásikov obsahujú presne určené množstvo peroxidu, ktoré zamedzuje ohrozeniu zubov. sú potiahnuté bieliacim gélom, ktorý obsahuje hydrogen peroxid. Pásiky sú navrhnuté tak, že sa vytvarujú podľa zubov a pevne na nich priľnú.
Konkretne najsilnejsie pasiky Crest advanced seal su hydrogen-peroxidove pasiky, ostatne pasiky Crest su gel-peroxidove.

Ak by si si ich chcela objednat, napis mi mail, cena je v tomto fore uz uvedena, aj porovnanie s internet-obchodmi nasimi predrazenymi ;)
23 apríl, 2010 o 18:20 Odpovedať
Lili
Lili: pre Tusan. Ok, dakujem za odpoved [:-)]

Pozvazujem a ked nieco tak urcite napisem.
26 apríl, 2010 o 09:24 Odpovedať
sunnie1
sunnie1: bieliace pásiky. Ahojte , objednala som si tieto pásiky za cenu 37eur od Tusana . Hned ako mi prisli som si otvorila prve balenie a nalepila na zuby ,po pol hodine som ich dala dole.Hned bolo vidieť male náznaky ,ale uprostred predneho zubu som mala od malička odštiepenú zubnú sklovinu a mala som tam o trošku bielší flak , no po tomto bielení sa mi flak vybielil o niečo viac , nemôžem riskovať , že by sa mi fľak vybielil ešte viac. PREDAM TOTO BALENIE V ZLAVE ZA 33 eur (aj s poštovným). ostatné balenia (zvyšných 13 pásikov ) zostali nedotknuté. použila som iba jeden pásik!! kontaktujte na maja1622@azet.sk ďakujem. [;-)]
07 jún, 2010 o 21:35 Odpovedať

Copyright 2013. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.