loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Fórum » Iné » Ako zariadit spalnu podla feng shui?

Ako zariadit spalnu podla feng shui?

miriam88

miriam88: Ako zariadit spalnu podla feng shui?. Ahojte neviete poradit ako zariadit spalnu podla feng shui? dost zle sa nam v nej spava, a zacinam z toho upodozrievat nejake nekale neciste energie...
22 september, 2009 o 17:25 Odpovedať

Lili
Lili: spalna podla feng shuej. Ahoj Miriam, no co ja viem, tak postel by

- nikdy nemala smerovat nohami ku dveram
- nemala by byt ani v kute /v kutoch sa hromadi najviac negativnej energie/,
- nemalo by nad nou visiet nic tazke tipu luster, obraz a podobne
- a tiez ziadne zrkadla v spalni. ak uz musia byt tak tak aby neodrazali vas a postel, teda v nejakom inom uhle

A este jedna vec, obaja by ste mali mat volnu ulicku pri svojej strane posteli inak by sa jeden z vas mohol citit byt obmedzovany.
23 september, 2009 o 16:03 Odpovedať
pepe
pepe: este zopar dolezitych detailov. dalsie veci dolezite pre dobry feng shui spanok:

1. vyvazeny pomer materialov, teda napriklad dreva a kovu, ak mate napr. zeleznu postel a vela kovovych predmetov a casti nabytku bez dreva, nie je to optimalne.

2. V spalni by nemali byt ziadne elektricke spotrebice, resp. uplne minimum, teda ziadna telka+pocitac+hifi veza

3. V spalni by mal byt poriadok a pod postelou nema byt spravne ziaden ulozny priestor, teda ziadne sufliky s knihamy a skrytym neporiadkom. V neporiadku sa kumuluje negativna energia, ktora rusi spanok...

24 september, 2009 o 15:48 Odpovedať
sara
sara: caste vetranie. tak ja viem akurat ze je potrebne velmi caste vetranie ale to nie je len podla feng shui
25 september, 2009 o 15:10 Odpovedať
alenka
alenka: feng shui stoji za poznanie. suhlasim s tou upratanou izbou pred spanim, sice podla feng sui ide o prudenie zlej energie kvoli neporiadku, takze kto je uplny skeptik tomu asi neuveri, ale je fakt, ze ked zaspavam v izbe s pohladom alebo hoc len s vedomim neporiadku okolo, spanok mam tazsi a pomalsie prichadza, takze si myslim, ze aj vela ostatnych principov feng sui sa aplikovat s uspechom, ci uz verime vo filozofiu feng sui alebo nie. Vela z tychto principov je totiz zalozena na zdravom rozume a pozorovani vplyvov predmetov na psychiku cloveka.
28 september, 2009 o 11:38 Odpovedať
miriam88
miriam88: zrkadlo?. Ahojte, dakujem velmi pekne za rady, len jednemu co nerozumiem je to zrkadlo? preco by nemohlo byt v spalni zrkadlo a este k tomu ani vytocene na postel?....

my totizto mame pred postelou jednu velku zrkadlovu skrinu tak som teraz mierne na pochybach...

inak poriadok a vetranie to musi byt inak ani neviem zaspat, takze aspon nieco splnam, heh:)
28 september, 2009 o 12:53 Odpovedať
alenka
alenka: zrkadla v spalni. lebo zrkadlo podla feng shui znásobuje energiu v priestore, čo je počas spánku nežiadúce. preto majú byť v spálni zkadlá minimálne a ak nejake mensie, napr. na toaletnom stoliku, tak mimo urovne postele. Ak mas teda oproti posteli velku zrkadlovu skrinu a v noci zly spanok, vies teraz preco
29 september, 2009 o 14:26 Odpovedať
miriam88
miriam88: zrkadlo v spalni. Hehe dik alenka, tak asi mas pravdu teda, no sranda... ked my sme doma taky trosku narcisti a radi sa na seba pozerame
30 september, 2009 o 08:50 Odpovedať
Lili
Lili: zrkadlo oproti manz.posteli. Miriam, zrkadlo oproti manzelskej posteli podla feng shui z dvoch ludi robi styroch /lebo sa v nom odraza vas obraz/ a tak do vztahu prinasa neveru, takze pozor na to
30 september, 2009 o 13:44 Odpovedať
miriam88
miriam88: zrkadlo, nevera. No Lili, tak nieco na tom asi fakt bude...

my sme totiz tu skrinu "zdedili" od mojho bratranca, ktoremu sa rozpadlo manzelstvo lebo si nasiel milenku!

Ech no si ma teraz az vystrasila

nekupi niekto mimochodom spalnovu skrinu so zrkadlom ?
01 október, 2009 o 17:22 Odpovedať
Kika
Kika: spalna, zavesy, okna a farby. Ja som sa raz docitala ze v spalni nesmu byt okna bez zaclon alebo zavesov, lebo ze to umoznuje energii volne plynut, a to potom rusi nas spanok. Ja som dovtedy mala okna len tak volne bez vsetkeho, odkedy mam zavesy az po zem tak spim omnoho tvrdsie

len neviem ci napriklad stacia aj zaluzie alebo nie...

a neviete prosim ake farby do aplne odporuca feng shui?
05 október, 2009 o 11:12 Odpovedať

Copyright 2012. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.