loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Praktická Kuchařka
Zaradiť môj blog »

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Praktická Kuchařka

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Praktická Kuchařka
Pro 4 osoby oloupeme 500 g nerozvářivých brambor, omyjeme je a nakrájíme kráječem na chléb nebo je nastrouháme na struhadle na velmi tenké lupínky a pečlivě vysušíme. Lupínky smažíme po dávkách v 150 – 200 g vroucího tuku. Opatrně je vyjmeme, rozprostřeme na kuchyňskou mřížku a necháme vychladnout. Nakonec lupínky znovu ponoříme do vroucího tuku a osmažímedozlatožluta. Ještě jednou je rozprostřeme, necháme okapat ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Praktická Kuchařka
kurča., 50 g údenej slaniny., 3 jablká., 30 g hrozienka., soľ., mletá škorica., olej., 100 ml bieleho vína., mletá červená paprika Umyté kurča osušíme a prešpikujeme pásikmi údenej slaniny. Osolíme, posypeme mletou červenou paprikou a uložíme do pekáča. Pokvapkáme olejom a prikryjeme pečieme do polomäkka. Odkryjeme, posypeme mletou škoricou, podlejeme vínom a obložíme okrájanými jablkami bez jadrovníkov a hrozienkami. ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Praktická Kuchařka
750 g bravčového bôčika., 2 žemele., 100 ml mlieka., 1 vajce., 2 hydinové pečene., soľ., mleté čierne korenie., 2 strúčiky cesnaku., cibuľa., majorán., olej Bravčový bôčik upravíme tak, že ostrím nožom narežeme otvor, čím vznikne vrecko. Žemle pokrájame, vložíme do misy a zalejeme teplým mliekom. Pridáme vajce, pomleté hydinové pečene, očistenú pokrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, osolíme, okoreníme, ochutíme majoránom ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Praktická Kuchařka
1., Adventný veniec, ktorý je symbolom predvianočného obdobia, bol nápadom: A., panovníka Ľudovíta Pobožného B., hamburského duchovného Johanna Wichhlera C., rakúskeho organistu Josefa Mohra 2., Obľúbeným vianočným stromčekom je jedlička. Ako volajú tento strom Nemci? A., die Tanne B., die Kiefer C., die Fichte 3., Prvé drevené jasličky boli postavené v rímskej ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Praktická Kuchařka
Aby zo všetkých kútov našich príbytkov vanula čarovná vianočná atmosféra s vôňou čečiny, k tomu prispejú aj zelené, voňavé dekorácie. Aranžmán charakterizuje kompaktnosť tvarov, vytvorená natesno vypichanými či vyviazanými prevažne živými rastlinami a plodmi: okrem čečiny sú použité rôzne vždy zelené listy, plody – bobule, orechy, gaštany, drobné chryzantémy, suché zafarbené trávy, šišky, jabĺčka i exotické ovocie; plátky citróna zdobia ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Praktická Kuchařka
Ak sme sa už rozhodli, ako vyzdobíme jednotlivé miestnosti bytu, na prípravu použijeme aj rôzne doplnky, ozdoby, stuhy, ktoré už máme v domácnosti. Popri tradičných postupoch vyskúšajme aj niečo celkom nové nevšedné. Nechajme sa uniesť svojou fantáziou! Ako základ môžeme použiť rôzne materiály. Dekoračný strom umiestnený v kvetináči prišiel do módy len nedávno. No dnes sa dostal aj do ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Praktická Kuchařka
Lepené očká 100 g práškového cukru., 200 g tuku., 300 g hladkej múky Vymiesime, rozvaľkáme na pomúčenej doske, formičkami povykrajujeme kolieska alebo iné tvary, uložíme na suchý plech a upečieme v horúcej rúre. Vychladnuté vždy dva a dva pospájame džemom. Čokoládové kokosové guľky 150 g stuženého pokrmového tuku roztopíme, pridáme 200 g kokosovej múčky, vajce, 3 ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Praktická Kuchařka
Zuzčino tvoření na přání aneb dárky pro každého
Tento článok sa mi páči

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.