loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Kuchtím Recepty

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Kuchtím Recepty

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Kuchtím Recepty
250-300 g marhul, 100 g praskoveho cukru, 2 lyzice citronovej stavy, 2 bielky, 1 lyzica mandli Krem: 1/2 l mlieka, 1/2 vrecuska pudingoveho prasku s vanilkovou prichutou, 30 g krystaloveho cukru, 1-2 zltky Zrele marhule ponorime do horucej vody a ihned vyberieme. Supku z nich stiahneme a vykostkujeme. Kusky marhul, cukor, citronovu stavu a bielky vyslahame v mixeri. Pripravenu penu rozdelime do ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchtím Recepty
Varenie v pare - idealny sposob pripravy zeleniny. Naukladame ju na kovovy parak a postavime nad hrniec s vriacou vodou. Zelenina pri vareni vo vode strati vela vyzivnych latok, kym v pare su straty minimalne. Grilovanie a pecenie na ohni - pecenie na grile ci nad drevenym uhlim je vhodne na pripravu hydiny, ryb a niektorych druhov zeleniny, napriklad baklazanu, cukiny, paprik a ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchtím Recepty
Masove vyrobky: Hned po kupe maso vybalte a vlozte na tanier alebo v miske prikryte foliou do chladnicky. To plati najma pre mlete maso, maso na stave alebo gulas. Maso mozete skladovat aj v uzavieratelnych plastovych nadobach. Nadob yumiestnite na najchladnejsie miesto v chladnicke, teda na sklenenu priehradku nad zeleninovymi boxmi. Mlete maso spotrebujte nevyhnutne este v ten den. Rovnako aj ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchtím Recepty
40 g masla, 50 g hladkej muky, 4 dl vody, 60 g krystaloveho cukru, kusok celej skorice, sol, 2 dl mlieka, 750 g ovocia, citronova stava Z masla a muky pripravime bledu zaprazku. Do kastrolika odmeriame vodu, pridame cukor, skoricu, stipku soli a ked voda zovrie, vlejeme do nej pripravenu zaprazku rozmiesanu so studenym mliekom. Za staleho miesania omacku povarime, potom ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchtím Recepty
Na ovocie: 2 odkôstkované a nakrájané marhule, 1 hruška zbavená jadrovníka a natenko nakrájaná, 680 g černíc, 680 g čučoriedok, 680 g malín, 1 stonka rebarbory, 5 lyžíc cukru, balzamikový ocot Na obloženie: 110 g chladeného masla, 225 g múky s pridaným kypriacim práškom, 70 g cukru, veľkú štipku soli, 1,3 dl cmaru, trochu cukru na poprášenie Ako príloha: vanilková zmrzlina Rúru predhrejeme na 170 °C. ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchtím Recepty
1 vajce, 2 žĺtky, 150 ml smotany na šľahanie, 200 g tvarohu, marhuľový likér, 150 g zaváraných marhúľ, 3 plátky želatíny (alebo želatíny v prášku), 50 g práškového cukru. Vajce, žĺtky a cukor vymiešame do peny. Pridáme tvaroh a elektrickým šľahačom vyšľaháme krém. Pridáme smotanu a ešte minútu šľaháme. Želatínu necháme napučať vo vode. Asi štvrtinu krému zohrejeme nad parou a vymiešame doň studenú vyžmýkanú želatínu. Pridáme ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchtím Recepty
Na cesto: 240-250 g odkvapkanych rozpolenych marhul, 4 polovicky nechame na ozdobenie, 60 ml oleja, 250 ml cmaru, 2 vajcia, 1 Kl Rumovej aromy, 100 g na kusky nasekanej orieskovej cokolady, 150 g cukru, 1 Vanilinovy cukor, 280 g hladkej muky, stipka soli, 25 g kakaa, 2 zarovnane Kl kypriaceho prasku do peciva, na spicku noza Sody Bikarbony Na ...
Tento článok sa mi páči

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.