loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Besan Okra
Zaradiť môj blog »
20.03.2016

Besan Okra

Blog: Recepty z Indie
všetky články blogu navštívte blog
Besan Okra
Besan Okra

CO POTREBUJETE:

asi 15-12ks ibisteka jedleho (okry)

olej 1/2 lyzicky tmavej rimskej rasce 1/4 lyzicky asafoetida

na besanovu zmes: mala hrst mandli (alebo arasidy) 3 ploche lyzise besanu (cicerovej muky) 1/2 lyzicky mletej kurkumy 1/2 lyzicky mleteho chilli korenia 1 lyzicka mleteho koriandru

sol

AKO POSTUPOVAT:

Mandle na sucho opecieme na panvici, nechame vychladnut a pomelieme. V miske zmiesame besan, mlete mandle, kurkumu, chilli korenie a mlety koriander.

V panvici zohrejeme trocha oleja. Pridame rimsku rascu a asafoetida a nechame korenie rozvonat. Potom pridame umtu, vysusenu a nakrajanu okru a na silnom ohni 5 minut prehadzujeme. Dalej pridame besanovu zmes, sol, premiesame, ohen zmiernime a pod pokrievkou dusime dalsich 10 minut. Aspon raz pocas dusenia premiesame.

Podavame s Chapati.

Tento článok sa mi páči

http://akochutimasala.blogspot.com/2016/03/besan-okra.html

všetky články blogu

Copyright 2019. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.