loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
Upiekla som z posledných jahôd koláč ...  Jahôd sa mi zdalo málo, doplnila som ich rebarborou ... aj jej čas využitia sa končí ...  Spojenie sladkej jahodovej chute s kyslastou rebarborou ma dostalo ... Budeme potrebovať : 450 g  polohrubej múky 150 g  práškového cukru 250 g  masla, Hery, alebo Palmarínu 4 ks  vajcia  (oddeliť ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
... teda, donedávna som si myslela, že máme jasmím ... krásny, na bielo kvitnúci voňavý krík ... A on to je pajasmín ... Philadelphus.  Pestuje sa v parkoch a záhradách, kvitne v máji a má množstvo bielych, krásne voňajúcich kvetov. Pravý jazmín - Jasminum sa vraj v našich podmienkach má pestovať radšej v črepníkoch.  Je ich veľa druhov ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
...  boli dnes u nás na obed ...  veď je sezóna zrejúcich čerešní ... V minulosti som toto jedlo robila veľmi málo ... možno raz do roka ... robievala som ich zo zemiakového cesta, a zemiaky bolo treba uvariť deň dopredu ...  takýto postup sa mi ale vôbec nepáčil.  Potom som  objavila recept na vynikajúce cesto z krupice ...  ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
Dnes vás zoberiem na prechádzku do Barokovej záhrady, ktorá je súčasťou novo zrekonštruovaného Bratislavského hradu.   Bola som tam prvý krát a bola som očarená ... Pri rekonštrukcii v  reprezentačných priestoroch paláca sa architekti museli pridŕžať historických predlôh. Okrem interiéru sa vynovilo aj okolie hradu, najmä baroková záhrada. Spoločné dielo historici, architekti a záhradníci vytvárali opäť podľa pôvodných nákresov. Línie, osy stromov ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
Teraz na jar je hádam najkrajšie obdobie roka ... rozkvitajú záhrady, parky, sady ... Zo všetkých ovocných stromov mám najradšej jablone ... mám k nim akúsi podvedomú úctu ... Jabloň bola už od pradávna považovaná za strom poznania dobrého i zlého a rástla v rajskej záhrade ...   Jablko sa stalo symbolom dedičného hriechu ... Naše  jablone ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
Cez víkend som dorábala modré kraslice ... pripomínajú mi modrotlač ... A ešte ... krokusy z mojej záhrady ... Prajem všetkým príjemnú nedeľu ...  :) Vaša Laura  ♥
Tento článok sa mi páči
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
Využila som týždeň voľna, ktorý mám a ušila som kamarátke z netu dlho sľubovanú patchworkovú deku. Mala byť hotová k Vianociam, ale keďže sa stalo, čo sa stalo, musela som prácu odložiť ... Prosba bola, aby deka presahovala kraj postele a visela dolu ... takže deka bola skutočne veliká  ... 230x230 cm. Napriek tomu sa mi šila veľmi dobre ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
Z času na čas sa u nás objaví na stole pohánka ... Je zdraviu veľmi osožná, dobre pôsobí okrem iného aj na kŕčové žily ...  Dnes som ju pripravila s hlivou ustricovou ako rizotto  ...  no čo vám poviem ... výborný obed sme mali ...  :) Budeme potrebovať  ( 3-4 porcie) : šálku pohánky   (asi 200g) 250 ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
Nieeee ...  nebudem používať petrolej vo fľaške ...  :)))  Objednala som si niekoľko látok v jednom odtieni ... vraj petrolejovom ...  Ja si ale pamätám, že sme mali petrolej a bol bezfarebný ... tak teraz neviem ....  Či je to s farbou petroleja tak, alebo tak, z bavlnených látok som pošila niekoľko vankúšov s vianočnou tematikou ...   Poďte na ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...
Piekla som cez víkend podľa Adriany Polákovej ...  Koláčik sa vydaril a bol skutočne výborný ... Môžem len doporučiť ...  :) Budeme potrebovať : na korpus: 150 g  maslových sušienok 1 PL  zomletej zrnkovej kávy 80 g  masla 100 g  dlhých piškót 2 dl  silnej čiernej kávy na krém : 500 ...
Tento článok sa mi páči

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.