loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Kuku loves to cook ...

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Kuku loves to cook ...

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Kuku loves to cook ...
Rizoto neznášam, teda iba to typické zo školskej jedálne, suché s divnými neidentifikovateľnými kúskami mrazenej zeleniny a mäsa, ktoré nerozkúšeš ani po pol hodine, akokoľvek sa snažíš. Za to rizoto pripravené tak ako má byť, krémové, ľahučké, to je už iná reč. Keď som sa pokúšala zdravo stravovať, našla som recept na špenátové rizoto, ktoré som si ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuku loves to cook ...
Je len málo jedál ku ktorým mám taký vzťah ako k haluškám. Najlepšie jedlo na svete, mňamka,  môžem ich zožrať za kýbel, zbožňujem, moja slabosť, od maminky sú najlepšie, nepoznám človeka, ktorý by ich nemal rád...asi takto nejako by som mohla charakterizovať bryndzové halušky, jedlo, ktoré sa u nás robí strašne často a nikdy sa ho neprejeme. ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuku loves to cook ...
Po dlllhej prestávke, kedy som sa intenzívne venovala škole som konečne našla chvíľku, aby som sa podelila o vynikajúcu vec..áno odhodlala som sa k tomu, aby som pol dňa strávila v kuchyni, kôli 8 pletenkám :) už mi lezie krkom všetko to rozpekané pečivo v obchodoch, s ktorým si môžete na druhý deň rozbíjať hlavu. Recept som našla ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuku loves to cook ...
Mala som pocit, že by občas nezaškodilo si spraviť aj niečo zdravé, ale pritom chutné..no pravdupovediac som nečakala, že tento výtvor bude až tak dobrý, že sa budem zalizovať až a ušami. Neviem prečo, ani ako mi napadlo použiť materinu dúšku, ale som rada, že som nezaváhala, naozaj perfektné, viac k tomu niet čo dodať. Recept som našla ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuku loves to cook ...
K letu neodmysliteľne patrí výroba domácich sirupov, čierne ríbezle sú navyše bohatým zdrojom vitamínu C a P,  sú to prírodné antioxidanty a charakteristickú vôňu majú hlavne vďaka éterickým siliciam. Tak už sme  všetci poučení a múdri a môžeme piť sirupu koľko sa nám zachce, lebo veď je zdravý :) Navyše Vám bude krásne voňať celá kuchyňa a to ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuku loves to cook ...
Zbožňujem našu záhradu a samozrejme, hlavne jej plody. Nie je nič lepšie, ako varenie z vlastných vypestovaných surovín, čiže úplné 100% BIO, aj keď sa pri lovení cibule, alebo zemiakov zo zeme trochu zababrete. Zrazu nevadí ani hlina za nechatami, lebo viete, že tej chuti sa nič nevyrovná a má to svoje čaro.  Tento rok máme nadmerné množstvo kelu ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuku loves to cook ...
Pozor!! veľmi nebezpečný recept, pretože smotanové pagáčiky majú tendenciu zmiznúť skôr ako sa dostanú na stôl, prípade slávnostnú tabuľu :) Nedokážete odolať mäkučkým voňavým maličkým dobrotám a ak sa Vám na začiatku zdá, že je ich veľa, keď ostane posledný, budete nariekať a kričať: "ešteee"!!! Príprava je trochu zdĺhavá, stojí to však za námahu.   ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuku loves to cook ...
Kto má rád mak, tento výborný koláč určite vyskúša. Je bez múky a preto aj veľmi ľahký. Možno by som ešte sladké májové čerešne vymenila za kyslejšie višne. Inak, v práci sa po ňom len tak zaprášilo :)  Potrebujeme: (množstvo je na malý plech, ak chcete na klasický veľký, treba množstvo zdvojnásobiť!!!) 325 g vykôstkovaných ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuku loves to cook ...
Dostala som za úlohu navariť nedeľný obed, doma bolo bravčové stehno a vraj, sprav z neho čo chceš, najlepšie niečo na spôsob moravského vrabca..tak som spravila moravského vrabca, prvý krát v živote a musím sa pochváliť...bolo to super. Potrebujeme: 1kg bravčového stehna, môže byť aj pliecko, krkovička, kto má čo rád 2 cibule 6 ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuku loves to cook ...
Vždy dobrá fazuľová na tisíc spôsobov, každý ju robí po svojom. Je to veľmi jednoduchá polievka, ktorá navyše zasýti. Takto ju mám rada ja. Na tento recept potrebujeme Fazuľu Údené mäso Mrkvu Cesnak Bobkový list Korenie Soľ Olej a múku na zápražku Fazuľu si namočíme deň vopred, aspoň 12 hodín, ...
Tento článok sa mi páči

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.