loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Dora´s art
Zaradiť môj blog »

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Dora´s art

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Dora´s art
     Tým z vás, ktorí ešte spracúvajú medvedí cesnak, som sa rozhodla uľahčiť hľadanie inšpirácií zoskupením všetkých mojich receptov s touto zdravou bylinkou. Okrem týchto som ešte robila aj tinktúru z medvedieho cesnaku, ale ten jej odór by ste asi nechceli cítiť :-) otec ju však užíva a pochvaľuje si :-) Ak by ste chceli recept, napíšte, rada poskytnem. Pre recepty k jednotlivým fotkám treba kliknúť ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Dora´s art
     Asi nie každému ulahodí cibuľka na tejto pizzi, ale nebojte sa, je červená a smažená, takže žiaden pach z úst, ani výrazná chuť nehrozia. Ja cibuľou asi v akejkoľvek úprave nepohrdnem, takže je to presne moja šálka kávy, ak ste podobne zameraní, určite bude chutiť aj vám. Ja som popri tuniakovej robila aj pizzu s pestom z medvedieho cesnaku, ale tento recept si nechám nabudúce. Neľakajte sa zdanlivej ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Dora´s art
          Tak ako zimujete? My si užívame sniežik a prechádzky v lese. Po takej prechádzke si to žiada nejakú sladkú odmenu. Momentálne riešime ako čo najefektívnejšie spotrebovať „škaredé“ jabĺčka a zachrániť ich pred hnilobou. Tento koláč sa mi osvedčil ako najefektívnejší. Ide tam totiž veľké množstvo jabĺk, takže papanička je to šťavnatá a aj účel splnený. Za posledné dva týždne som ho robila už 4x a vždy sa ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Dora´s art
     Musím povedať, že som typ, ktorý sa na Vianoce vždy teší na vyprážané rybie filé. Na foodblogerku je to asi trochu prízemné, ale som už taká. Mame som vždy kradla kúsky z misy, keď sa schyľovalo k štedrej večeri. Avšak takýmto milým a chutným ozvláštnením ako spracovať rybie filety, tiež nepohrdnem. Najmä na odľahčenie po vianočných "prejedačkách".   Pre 4 osoby si pripravíme:   filety zo ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Dora´s art
          V tieto, pre mňa predvianočné upratovacie dni, mi dobre padne ukradnúť si chvíľku s knižkou, kávičkou a koláčikom. A možno aj vás inšpirujem ako využiť posledné zoschnuté hrušky a premeniť ich na niečo chutné a aj oku lahodiace - takýto krásny neskorojesenný koláčik.     Na tortovú formu o priemere 25 cm:   špaldová múka hladká 225g kokosový nápoj Alpro 250 ml mak mletý 50g med 70g kokosový ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Dora´s art
     Tak toto jedlo prekvapilo. Vzhľadom na nedostatok surovín v špajzi a nechuti ísť do obchodu bola nutná improvizácia. Zahrala som sa na: uvar zo surovín čo máš k dispozícii niečo chutné a prezentovateľné a tu to máme. Prekvapivo úžasná chuť!   Pre 2 osoby si pripravíme: jačmenné krúpy 1 šálka (200ml) kokosový nápoj Alpro 500ml paradajkový pretlak koncentrovaný 3PL veľká mrkva 3 ks kukurica cca 100g alebo podľa chuti cesnak 3 ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Dora´s art
Uplynulú sobotu sme boli degustovať. A to už ako sa patrí. Našou destináciou bola Nitra a TATAMI.      Ako už názov napovedá, ide o niečo exotické, áno japonská kuchyňa, ale poňatá inak. Ako inak, než lepšie, ako sme zvyknutí. Tento podnik funguje na princípe tzv. food room – degustačnej miestnosti, kde sa môžete najesť len po predošlej rezervácii.   Food room pozostáva ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Dora´s art
     Zamilujete si ho! Stačí ho raz vyskúšať a ste tam! Mám málo receptov, ktoré robievam pravidelne. Tento medzi ne rozhodne bude patriť. Skúste, neoľutujete! Pre mňa ďalšia z výborných alternatív na jesenný jabĺčkový koláčik z opadaných plodov.  Na 1 tortovú formu o priemere 25 cm si pripravíme:   vajcia 4ks pohánková múka 200g ryžová múka alebo aj ryžová instantná kaša 50g múka z hroznových ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Dora´s art
        Dnes som zasa o kúsok múdrejšia. Podarili sa mi lievance bez lepku. Voľakedy by som neverila, že niečo také vôbec ide vyrobiť. Sú síce tmavšie ako tie z bielej múky, ale o to chutnejšie. Skúsite? Ingrediencie na 12 kusov doliek: lieskovce 130 g vajce 1 ks lieskovoorieškový nápoj Alpro 50 ml olej 20 ml trstinový cukor 20 g Marhuľový džem: čerstvé marhule 15 ks levanduľové ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Dora´s art
    Odkedy sa snažím stravovať ešte zdravšie ako predtým, ako to už býva, zistila som, že sa mi zmenili chute. Možno táto torta by nechutila bežnému stravníkovi, nakoľko nebola tak klasicky sladká (pre mňa presladená), ako sme pri bežných zákuskoch zvyknutí. Avšak sladkosť jej dodávalo čerstvo natrhané ovocie a čo lepšie už človek môže vymyslieť? Trochu som sa obávala čo na tortu ...
Tento článok sa mi páči

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.