loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Recepty z Indie

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Recepty z Indie

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: 200g cerstvych sampinonov 250ml uvareneho cicera na koreniacu zmes: 1 lyzicka cierneho korenia 2 cervene susene chilli papricky 1 lyzicka bieleho maku kusok skorice 4 struciky cesnaku 1 lyzicka rimskej rasce 1 lyzicka koriandrovych semien 1 lyzicka feniklovych semien 1 lyzica chana dal kusok asi ako 1 lyzicka kalpasi (black stone flower) dalej: olej 1 lyzicka horcicnych semienok 2 velke cervene cibule 1 velka paradajka sol 1 lyzicka garam masala voda ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Kalpasi, odborne nazyvany Parmelia perlata. Tato zvlastna prisada sa zvycajne pouziva do masitych jedal a jej chut casto nachadzam v juhoindickych (Chettinad cuisine) a vychodoindickych kari, ale je napriklad aj sucastou znamej koreniacej zmesi Goda masala. Najviac sa jeho chut rozvinie zohriatim v tuku alebo nasucho. Donedavna som nevedela, co juhoindickym kari dodava taku specificku chut a nedokazala ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: 1/3 hrnceka toor dal 1/3 hrnceka moong dal 1/4 hrnceka oranzovej sosovice 1 lyzica channa dal 1 lyzica urid dal 4ks kokum 1 lyzicka jaggery sol stipka asafoetida 3 zelene chilli papricky tadka: ghee 1/2 lyzicky horcicnych semienok niekolko kari listkov 1/2 lyzicky mletej kurkumy 1 cervena cibula hrst cerstvej koriandrovej vnate AKO POSTUPOVAT: Strukoviny preplachneme a namocime na 1 hodinu. Kokum namocime ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
"""India žije závratným množstvom farieb, zvukov, vôní a chutí. Indické mestá, festivaly a jedlá priťahujú všetky zmysly. India láka svojím kultúrnym bohatstvom, etnickou rôznorodosťou a živými tradíciami. Kniha predstavuje jej bohatú geografiu a históriu, rozmanitosť jazykov, kultúr a náboženstiev, krásu indickej literatúry, tradície indického myslenia, vedy a umenia či pestrosť indickej kuchyne. India – jedna z najľudnatejších krajín ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: (na 2 porcie) 2ks zemiaky arasidovy olej na vyprazanie 2 velke cervene cibule dalej: 1 lyzica ghee 1 azijsky bobkovy list 3ks klinceky 1 cervena cibula 1 lyzicka nastruhaneho zazvoru 1 velka paradajka voda podla potreby  sol podla chuti 1 plocha lyzicka mletej kurkumy 3/4 lyzicky mleteho chilli korenia 3 lyzice sladkej smotany 1 lyzicka garam masala 1 lyzicka susenych listkov senovky greckej AKO POSTUPOVAT: V ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE (na 10ks): na cesto: 2 hrnceky muky (pouzila som maida) stipka soli 1/4 hrnceka cukru 1/2 lyzice suseneho drozdia  1 vajce 1/2 hrnceka teplej slahackovej smotany 3 lyzice ghee na plnku: ghee mleta skorica (pouzila som sri lansku, je najvonavejsia) trstinovy cukor AKO POSTUPOVAT: V miske zmiesame najprv mokre suroviny uvedene na cesto, potom pridame suche suroviny a ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: (na 2 porcie) 4ks vajicok uvarenych natvrdo ghee 1/2 lyzicky horcicneho semienka 1 vacsia cervena cibula niekolko kari listkov kusok cerstveho zazvoru 1/2 lyzicky mletej kurkumy 1/2 lyzicky mleteho chilli korenia sol podla chuti 2 stredne velke zemiaky 1 paradajka voda podla potreby mensia hrst cerstvej koriandrovej vnate AKO POSTUPOVAT: Ako prve si uvarime vajicka natvrdo. Osupeme, zltka ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: (na 11-12ks, hrncek = 200ml) 2 hrnceky cicerovej muky (besan) 1 hrncek ovsenych vlociek (pomliet) stipka jedlej sody sol podla chuti mensia hrst kesu orechov (pomliet) voda podla potreby 3/4 lyzicky mletej kurkumy 1 lyzicka mleteho koriandru 1 mala brokolica hrst nasekanej koriandrovej vnate 1 cervena cibula 3 nasekane zelene chilli papricky  (mozete vynechat, ak nechcete palive) olej alebo ghee na opekanie ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: olej alebo ghee 1 lyzicka rimskej rasce 2 susene cervene chillli papricky 4 struciky cesnaku kusok zazvoru 1 velka cervena cibula 1 zelena paprika (v sezone cukiet mozete nahradit papriku cuketou) 200g cerstvych sampinonov stipka mleteho cierneho korenia 1/2 lyzicky mletej kurkumy 1/3 lyzicky mleteho chilli korenia sol podla chuti 200ml kokosoveho mlieka koriandrova vnat alebo zelena cast jarnych cibuliek AKO POSTUPOVAT: ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
...by "Padmabhushan" Sri T.V. Sankara Narayanan sprevadzali: Sri T.V. Mahadevan Sankara Narayanan (vocal supporter) Sri Pappu Gyandev (violin) Sri I. Pinakapani (mridangam)
Tento článok sa mi páči

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.