loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Recepty z Indie

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Recepty z Indie

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Recepty z Indie
Varil manzel, ja som fotila. CO POTREBUJETE: 500g cerstvych tigrych kreviet 1 lyzica stavy z citrona 2 stredne velke cervene cibule 1 velka paradajka 1/3 lyzicky mletej kurkumy 1/2 lyzicky mleteho koriandru 1 lyzicka garam masala 200ml kokosoveho mlieka sol ghi AKO POSTUPOVAT: Zohrejeme v panvici ghi a poprazime na nom nakrajanu cibulu, domakka. Pridame kurkumu, mlety koriander a minutku poprazime. ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Garam masala je mix aromatickych korenin. "Garam" znamena "horuci", ale v tomto vyzname to neznamena horuci = palivy, pretoze tato zmes nie je nevyhnutne paliva. Garam sa vola preto, lebo cele koreniny sa pomaly ohrievaju na panvicke na sucho a nakoniec zomelu na prasok. Jej zlozenie sa moze lisit dom od domu, kazda indicka gazdinka ma ten svoj rodinny recept. ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE (asi na 8ks): mokre suroviny: 1 vajce  stipka soli 1/4 hrnceka oleja  asi 1/4 hrnceka mlieka suche suroviny: 1 lyzica kakaa 1/4 hrnceka praskoveho cukru 1 hrncek muky 1 lyzicka prasku do peciva akakolvek nasekana cokolada AKO POSTUPOVAT: V jednej mise zmiesame suche suroviny, v druhej mokre. Suche suroviny vmiesame do mokrych. Primiesame nasekanu cokoladu. Ruru vyhrejeme na 180st. ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Cuketa je jednou z najoblubenejsich letnych tekvice v Severnej a Juznej Amerike a Europe. Niektore popularne odrody su:  "Golden zuzchini" ma zlatozltu supku, ktora si zachovava svoju farbu aj po uvareni.  Okruhle odrody su tuhsie, tazsie a takmer bez semien s hladkym povrchom.  "Tatume" je odroba, ktora sa bezne pestuje v Mexiku, ma podobne crty ako okruhle odrody, ale ma ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: (hrncek, ktory som pouzila ako odmerku pre suroviny ma 200ml) na vangi masala: 1 lyzica oleja 3/4 lyzice Channa dal 1 lyzicka mleteho koriandru 1 lyzicka Urid dal 1 susena cervena chilli papricka 1/2 lyzicky Asafoetida niekolko kari listkov 1/4 hrnceka struhaneho cerstveho kokosu dalsie suroviny: 1 a 1/2 hrnceka ryze Basmati (udusit) 2 lyzice kesu orechov 2 minibaklazany; nakrajat na kocky 1/2 lyzicky horcicneho ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: 125ml kravskeho ghee 125g jemneho krystaloveho cukru 1 vajce 120g pomletych ovsenych vlociek 50g kokosovej mucky 1 plochu lyzicku prasku do peciva stipka soli 80g horkej nadrobno posekanej cokolady (pouzila som Bournvile) AKO POSTUPOVAT: Ak je ghee hustejsie, rozpustime ho na sporaku. Hrniec odlozime z ohna a do ghee vmiesame cukor. Nechame zmes vychladnut, aby nebol horuca, nemusi byt vychladnuta ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: 1 mensi karfiol 2 paradajky olej 1 plocha lyzicka tmaveho horcicneho semienka 1 plocha lyzicka rimskej rasce 1 zelena chilli papricka 1/2 lyzicky struhaneho zazvoru 1 lyzicka struhaneho cesnaku 1 plocha lyzicka garam masala sol troska vody na podliatie 1/3 lyzicky mleteho koriandru 1/2 lyzicky mleteho chilli korenia cerstva koriandrova vnat AKO POSTUPOVAT: V hrnci zohrejeme olej. Pridame horcicne semienko a rimsku rascu. Chvilku oprazame, nechame ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Na moje prekvapenie som v potravinach v Nellore objavila kopec zeleniny, ktoru som v Bapatla nebola schopna zohnat. Mozem skakat od radosti :). Jednou z nich je aj brokolica. CO POTREBUJETE: 1 mensia brokolica maslo (pouzila som slane maslo) na besamel: 1 lyzica masla 1 lyzica muky mlieko podla potreby syr na ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Tuto dobrotu som varila podla receptu od @nazarboncuk. Odporucam vam preklikat sa az k nej na Varechu a pozriet si recepty, ktore pridala. Vacsina je z tureckej kuchyne a vsetky vyzeraju velmi lakavo. CO POTREBUJETE: 3 kuracie stehna aj s klbom; vykostene a pokrajane na kockymaslokuraci vyvar2 lyzice mandli2 lyzice pistaciiniekolko blizien safranu200ml hrncek ryze Basmati (alebo inej ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Chlebonvník pochádza z dažďových pralesochjuhozápadnej Indie, čo je pobrežie dnešnej Kerala, Karnataka a Maharashtra. Sú známe pre ichvýraznú arómu, čiže úprimne povedané, smrdia ako špinavé ponožky.. To sa však dá prehliadnuť, pretože ak raz ochutnáte jeho žlté, dužinaté plody, ucítite kombináciu jablka, ananásu a banánu. Jeho sladká chuť je jedinečná.   Zrelý chlebovník  je taký ...
Tento článok sa mi páči

Copyright 2016. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.