loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Recepty z Indie
Zaradiť môj blog »

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Recepty z Indie

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Recepty z Indie
Pyca urcite vsetci poznate. Sledujem ho na Instagrame a zaujala ma tam jeho natierka z novej knihy Moje jedlo 2. Recept som nasla na stranke Radia express a vyskusala som ho. Pouzila som suseny tymian, miesto kari korenia som dala mletu kurkumu a garam masala, miesto bielej cibule som dala cervenu cibulu a vinko som vynechala (lebo kupovat alkohol sa ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
No nevieme sa dockat Vianoc :) Tak sme sa rozhodli, ze si stromcek ozdobime trosku skor. Tento rok to teda nie je, ze Jezisko nam ho v noci prinesie, ozdobili ho moje dve kukucky. Potom si k nemu priniesli deku a vankuse, lahli si k nemu a dlho pozerali na blikajuce svetielka. A kedze je teraz dazdive pocasie, este aj ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: 1 lyzicu sezamovych semien 200g sampinonov 1 mensiu brokolicu 3 pory olej 3 struciky cesnaku troska soli 2 lyzice sojovej omacky 1 lyzicku cukru 1 lyzicky stavy z citrona AKO POSTUPOVAT: Najprv si zlaka na sucej panvici opecieme sezamove semena. Len tolko, aby zavonali, nesmu prihoriet. Prelozime na tanier a odlozime bokom, do dalsieho pouzitia. V hrnci zohrejeme olej. Vhodime nakrajany ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Vyziva Biely mak okrem toho, ze je chutny, je aj zdravy. Obsahuje: Mineraly: zelezo - hlavny vyznam zeleza spociva v jeho pritomnosti v hemoglobine a vo funkcii zabezpecovat prenos kyslika z pluc do celeho organizmu, najma do mozgu, ktoreho cinnost by sa bez kyslika v kratkom case zastavila. vapnik - je jednym z najdolezitejsich mineralov v tele. Je ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
ČO POTREBUJETE: uhorku; najlepšie perzskú soľ mleté čierne korenie čerstvú koriandrovú vňať sezam AKO POSTUPOVAŤ: Uhorku umyjeme a osušíme. Nastrúhame na dlhé pásiky a dáme do misky. Osolíme, pridáme trocha čerstvo zomletého čierneho korenia, trocha nasekanej čerstvej koriandrovej vňate a sezam. Sezam si môžeme najprv troška opiecť nasucho na panvičke. Všetko dobre premiešame a pred podávaním necháme 10 minút ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
ČO POTREBUJETE: 20ks okra 3 lyžice bieleho maku (khus-khus) 1 sušenú červenú čili papričku (v pôvodnom recepte sú 3ks) soľ 1/4 lyžičky kurkumy na Tadka: arašidový olej karí lístky 1/2 lyžičky horčičných semienok 1/2 lyžičky rímskej rasce AKO POSTUPOVAŤ: Mak asi 3 minúty opekáme na mierno na vopred rozohriatej, suchej panvici. Keď troška zhnedne a zavonia, pridáme štipku soli a čili ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Tak, dnes som troska "fusovala" do tureckej kuchyne. Recept som nasla pri "listovani" na jednom Azerbajdzanskom blogu, kde sa mi pecivko pacilo na fotke a rozhodla som sa ho vyskusat. Odporucam, je to prijemna zmena. CO POTREBUJETE (asi na 7ks; zalezi ake velke ich budete robit): (hrncek, ktory som pouzila ako odmerku ma 200ml) 2 hrnceky hladkej ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Tieto žemle sú veľmi mäkké a hodia sa aj na domáci hamburger. (Nie je to recept na pravé hamburgerové žemle.) ČO POTREBUJETE (na 19ks pagáčov): (hrnček, ktorý som použila ako odmerku má 200ml) 2 a 1/2 hrnčeka hladkej múky (použila som Maida) 3/4 hrnčeka redšieho bieleho nesladeného jogurtu 2 lyžičky sušeného droždia 1 lyžicu cukru 1/2 hrnčeka roztopeného masla 1 vajce + ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: neuvadzam velkost hrnceka, ide skor o pomer 1 hrncek sezamovych semien 1/4 hrnceka olivoveho oleja AKO POSTUPOVAT: Sezamove semena opecieme na suchej panvici, na miernom ohni. Nesmieme ich nechat zhnednut, treba ich premiesavat, aby sa opiekli rovnomerne. Ked uvolnia vonu a zacnu troska menit farbu, hned ich odstavime z ohna a nechame ochladnut. ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Z casu na cas nakuknem na stranky, kde “to vari” a tesi ma, ze pribuda coraz viac slovenskych foodblogerov, pisucich recepty v slovencine. Doteraz som navstevovala vacsinou len anglicky pisane foodblogy. Martinka bloguje “.. z lasky k vareniu… “ Jej blog je jednym z tych, ktory ma zaujal. Jej recepty su velmi priatelsky napisane, postupy pripravy jedal zrozumitelne nafotene ...
Tento článok sa mi páči

Copyright 2014. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.