loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Recepty z Indie
Zaradiť môj blog »

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Recepty z Indie

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Recepty z Indie
Tmava rimska rasca alebo Cuminum nigrum je mensia nez klasicka rimska rasca, tmavsia a chuti inak. Je popularna hlavne v severo - indickej, pakistanskej a iranskej kuchyni. Ma jemnu chut a ked sa oprazi na oleji alebo ghee chuti akoby po orechoch. Je vhodna na pripravu masa, kari, ryzovych jedal, pridava sa casto do Tadka (temperovanie korenin), ale ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Este rano som vobec netusila, co dnes budem varit. Pozerala som do chladnicky... na cuketu, na baklazan, na uvareny zemiak od vcera a trocha uvareneho (rozvareneho) hrachu, ktory som vcera davala do kari a mala som ho akosi vela. A v tom momente ma napadlo skombinovat zemiak a hrasok a urobit kofty. Viac k dobrej nalade netreba :) CO ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Tuto aromaticku ryzu mozete podavat ako prilohu k vegetarianskemu kari alebo aj ako samostatne jedlo. CO POTREBUJETE: (Hrncek, ktory som pouzila ako odmerku pre suroviny ma 280ml.) 1 hrncek Basmati ryze 2 lyzice ghee 1 lyzicka rimskej rasce 1 a 1/2 lyzice kesu orechov (nesolenych) 1/4 lyzicky mleteho cierneho korenia 1 bobkovy list 10 klincekov kusok skorice stipka krystaloveho cukru 1 a 3/4 hrnceka vody sol ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: 4ks kociek ladu 200ml ananasoveho dzusu (alebo pomarancoveho) 50ml brandy citron na ozdobenie AKO POSTUPOVAT: Vsetko dame do shakera a dobre zatrasieme. Prelejeme do pohara, ozdobime citronom. Cheers!  Inspiracia.
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Existuje niekoľko rôznych spôsobov ako využiť čerstvé kokosové orechy. Mladé kokosy majú viac vody a sú mäkkšie; zrelé kokosy majú pevnú dužinu a menej vody.  Väčšina ľudí si myslí, že kokosové mlieko je tekutina vnútri kokosové orecha, ale nie je to tak. Tekutina vo vnútri kokosové orecha je kokosová voda alebo džús. Kokosový krém je vyrobený z lisovaného kokosového ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: 200g sampinonov na pastu: 3 plne lyzice cerstvo struhaneho kokosu 1 lyzicka bieleho maku asi 10ks kesu orechov 15 guliciek cierneho korenia 1 lyzicka koriandrovych semien 1 lyzicka tmavej rimskej rasce troska vody na vymixovanie pasty dalej: olej alebo ghee niekolko kari listkov 3 zelene chilli papricky 2 stredne velke cervene cibule 1/2 lyzicky cesnakovo - zazvorovej pasty (alebo cerstvo struhany zazvor a cesnak, ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Dnes sa v Indii oslavuje den deti. Deti detom pripravili program a pekne dopoludnie. Najlepsie kamosky pokope :) Tento chlapec bol fantasticky. Velmi talentovany.
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: 1/2 hrnceka toor dal 2 hrnceky vody 1 stredne velka paradajka 3 zelene chilli papricky 1/2 hrnceka cerstvych listkov senovky greckej 1/3 lyzicky mletej kurkumy 1 lyzica ghee 1/2 lyzicky tmavych horcicnych semien 1/2 lyzicky rimskej rasce niekolko kari listkov 2 struciky cesnaku sol AKO POSTUPOVAT: Rano som zostrihala cast senovky, ktoru si pestujem na balkone a rozhodla sa urobit ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
Pred viac ako rokom som zacala experimentovat a skusat pestovat vselico na balkone. Boli to take zaciatky, ked mi vacsinou nic nevyklicilo a ak aj vyklicilo, coskoro bolo po rastlinke. Zistila som, ze najlepsie sa na mojom balkone dari paprike, chillinkam, thajskej bazalke a paradajkam. A tak som sa sustredila hlavne na ne. Podarilo sa mi nakoniec zdolat boj aj ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Recepty z Indie
CO POTREBUJETE: 2 hrste suseneho cicera voda na jeho uvarenie olej 1/2 lyzicky tmavej rimskej rasce 1 vetvicka kari listkov 1 stredne velka cibula 2 struciky cesnaku 1 lyzicka sladkej mletej papriky sol AKO POSTUPOVAT: Cicier si na noc namocime. Rano vodu zlejeme, cicer dame do hrnca a zalejeme ho novou vodou. Uvarime ho domakka. Uvareny cicer si odlozime spolu s ...
Tento článok sa mi páči

Copyright 2014. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.