loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Bloger » Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Zaradiť môj blog »

Objavte najlepšie ženské blogy na KanKan.sk
Našu unikátnu službu BLOGER budete milovať!

Zaradiť môj blog »

Články blogu: Kuchári len tak z pasie ...

Zotriediť články podľa: popularity :: dátumu publikácie ::
HEADLINES : Recepty
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Jabĺčka. Šťavnaté, chutné, bohaté na vitamíny a antioxidanty. Výborné ovocie, hodiace sa aj do kompótov a koláčov, prípadne na vypálenie :-) Ale ruku na srdce - koľkokrát ste už varili z jabĺk polievku? Polievočka je sýta a chutná. Kto nevyskúša, neuverí. A kto to vyskúšať chce, nech si pripraví: jablkázelercibuľucesnakmrkvučerstvý tymiáncurry koreniesoľčierne koreniezeleninový bujónmúkuolivový olej ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Som polievkový typ. Ak nie je súčasťou obeda polievka, takýto obed málokedy považujem za plnohodnotný. Mám rád polievky snáď na všetky možné spôsoby, ale najviac mi chutia krémové polievočky. A po brokolicovom kréme a jablkovo-zelerovej polievke Vám dnes ponúknem recept, ktorý som stvoril dnes ráno, keď som zistil, aké suroviny sa nachádzali v mojich zásobách: Krémová polievka ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Môj dnešný nedeľný obed bol rýchly, ľahký, voňavý a hlavne chutný. Základ tohto jedla tvoria zelené fazuľkové struky, bohaté na vitamíny A a C, ktoré sú vhodne doplnené mierne karamelizovanou cibuľou. Farebne spestrené paradajkami a mozzarellou to vytvára peknú taliansku trikolóru. Ak si to chcete vyskúšať, pozháňajte si: zelené fazuľky2 cibule3 strúčiky cesnakucukorsoľčierne koreniebalzamikový ocotsušenú bazalkusučené ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Aj keď je Halloweenska sezóna už dávno za nami, možno sa vo Vašich zásobách ešte nájde nejaká tekvica. Tak si ju teda skúste pohľadať, prípadne zbehnite do obchodu a kúpte si jednu. Dnes do nej síce nebudeme vyrezávať oči a zuby, ale skúsime si z nej spraviť chutné placky. Na prípravu použijeme nasledovné suroviny: menšiu tekvicutrebuľku ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Aj keď je Halloweenska sezóna už dávno za nami, možno sa vo Vašich zásobách ešte nájde nejaká tekvica. Tak si ju teda skúste pohľadať, prípadne zbehnite do obchodu a kúpte si jednu. Dnes do nej síce nebudeme vyrezávať oči a zuby, ale skúsime si z nej spraviť chutné placky. Na prípravu použijeme nasledovné suroviny: menšiu tekvicutrebuľku ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Keď som dnes browsoval po stránkach výrobcu mojej obľúbenej whisky, natrafil som na recept, ktorý ma hneď zaujal. Keďže whisky som mal doma v barovej skrinke a ostatné suroviny boli tiež poruke, nič nebránilo receptík vyskúšať. Použil som: filety z lososacesnakzázvorpomarančovú šťavuhoisin omáčkusójovú omáčkuwhiskyolivový olej Najprv si pripravíme omáčku na glazovanie lososa. Dva rozdrvené strúčiky ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Po trošku dlhšej pauze som sa znovu prinútil k vyskúšaniu niečoho nového. Tentokrát som zabŕdol do sveta polievok, kde sa mi podarilo spáchať variáciu našej obľúbenej pomarančovej polievky. Pikantnosť zázvoru nahradila chilli paprička, sladší pomaranč zase horkejší grapefruit, ktorý bol ale zjemnený kokosovým mliekom. Možno sa Vám bude táto kombinácia zdať divoká, no výsledok Vás príjemne prekvapí. Vyskúšajte, ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Pekné dni plné slniečka nás teraz mnohých často vytiahnu na chalupu. V prírode plnej zelene, vtáčieho štebotu radi zregenerujeme telo aj myseľ. Len čo vytiahnem päty z domu niekam do prírody a započúvam sa do zurčania potoka či šumenia listov, dostávam i hriešnu chuť niečo si zobnúť. Stačil by chlebík s maslom a jarnou cibuľkou ale keďže na ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Túto polievku som objavila v knižke, ktorú sme s manželom vyhrali za najlepší recept :-) Veľmi nám chutila a tak mi nedalo nepodeliť sa. Vyskúšajte, možno zachutí aj vám. Suroviny na prípravu: baklažán kápia jogurt petržlenová vňať cibuľa cesnak mlieko škrobová múčka toastový chlieb maslo soľ čierne korenie olivový olej Baklažán umyjeme, rozpolíme, mriežkovito narežeme a nasolíme. Necháme ho postáť asi pol hodinu, aby pustil ...
Tento článok sa mi páči
Blog: Kuchári len tak z pasie ...
Dnes si zoberieme na mušku v našich zemepisných končinách nedocenenú zeleninu - baklažán. Tento tmavofialový, tekvici podobný plod, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou balkánskych a blízkovýchodných špecialít, obsahuje veľa antioxidantov, vitamínov A a B a minerálnych látok. Je to jedna z mála druhov zeleniny, ktorá neprijíma dusičnany z pôdy. Je vhodný dokonca aj pre bábätká ako základ prvej stravy ...
Tento článok sa mi páči

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.